niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szopka kurator Nowak. Zastawiła gabinet pustymi pudłami z podpisem, że to skargi od rodziców

Odpowiedż jest tylko jedna...Gimnazjum na Bernatowicza;))))...Wiadomo LO 1 rządziło i rządzi...nr.2 w Podlaskim i nr.39 w Polsce;)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szopka kurator Nowak. Zastawiła gabinet pustymi pudłami z podpisem, że to skargi od rodziców

dvw ja kasę fiskalną obsługuje małym palcem u nogi, ale nie będę się uwsteczniać. Praca z dzieckiem to wbrew powszechnym opiniom ludzi bezdzietnych bardzo kreatywna i rozwijająca praca. Jeśli się chce. Dla kobiety dodatkowy taki atut takiej szkoły, że będzie miała lepsze podejście również do swojego dziecka.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: Szopka kurator Nowak. Zastawiła gabinet pustymi pudłami z podpisem, że to skargi od rodziców

Wybieram sie tam w niedzielę....zostawię autko w Nowogrodzie i mam super 20 km trasę żeby pobiegać tam na panczenach.....;)))) Kurpsie to super teren dla "sportów extremalnych" ....:)))))))))))))))))))

Ta. On ma 43tys z 1% odpisu.

Koń by się usmial razem z zaprzegiem

Jeszcze nie dojeżdżam, ale od 1 lutego będę. Dojazd na zmianę to zawsze koszty na połowę albo i więcej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org