Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Tusk po raz kolejny robi idiotów z Polaków, czy z siebie? |
Oby tylko sfrustrowani pasażerowie czekający na pociągi nie rozwalili nam dworca :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Tusk po raz kolejny robi idiotów z Polaków, czy z siebie? |
Nie złapałam dziś żadnego psa i ten nie trafił do schroniska. Duża nie jestem,ale i nie kruszynka :)
|
|
Jesteś hyclem??? myślałam że to męski zawód. urbi et orbi !
|
|
Do Józka na pączki.
|
|
Nie jestem :) Psy mniej się kobiet boją i łatwiej zdobyć zaufanie.
|
|
cyt.: "Dają pieniądze to trzeba wydać nieważne na co.. Nie wiem, może jest w tym jakaś logika..czas pokaże.." Oczywiście, że jest logika ! Mechanizm jest prosty. Znamy przecież dobrze facia co ciągle cos przywozi, a to takie , a to śmakie dofinansowanie. Z czego ? Ze swojego ? Z partyjnego ? NIE !!! A jak się bedzie kojarzył on i partia którą reprezentuje ? Jako ci co dają , coś zbudowali. Oni przecież wywalczyli, w wielkim boju- Herosi.:)))) Nic nie wydaja ze swojego , a budują swoją pozycje. Czyli nic ich to nie kosztuje , a mozna zabłysnąc, stworzyć skojarzenie. Nie jest ważne co sie wybuduje, ważne jest te skojarzenie. Do tego potrzebny jest jeszcze aparat kamera i mamy te usciski grabki, no i komentarz, ze faceci mogą, staraja się , potrafią :))) Taki myk, w umysłach ludzi cos działaja, cos stworzyli A tak naprawdę , to tych pieniedzy jest do bólu i jedyny problem , to gdzie je upchać i zrobic fotkę. W wyborach jak znalazł. Zmartwienie Donka , aby wydać , bo przepadną i wyjdziemy na niudaczników. Wydawać , wydawać , wydawać drze sie na ludzi w terenie. Druga pieczeń pieczona na tym samym ogniu jest taka: Ważne kto bedzie budował, wziątki , wziąteczki. O cenę nikt nie pyta, bo wszyscy zainteresowani są obdzieleni. Super biznes, bo finansowany z niczyjego. mozna namnozyc kosztów i uzasadnic na papierku. Pisanie laurek kwitnie. Gdyby każdy z budujacych dom miał zapłacic wykonawcy według cenników, to rzadko kto by wybudował. A te dofinansowania oparte sa przecież o takie wyliczenia jak w cenniku. Papier wszystko przyjmie. PIS tego nie atakuje, bo jak dorwie sie do władzy, to w ten sam sposób chce czarować. Oczywiście w pierwszej kolejności zaniesie kosciołowi, no ale tęz bedzie chciał byc kojarzoony jako wielki budowniczy i tez "cos" skapnie na członków PISu i ich rodziny.
|
|
Pilnujcie swoich samochodów !!!
|
|
No i schylać się nie musisz. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Mam bialo- czarnego,7tygodn.tel.509392743
|
|
Dziękując za wyjątkowo nieprzychylne komentarze pod moim adresem w tym roku wyjątkowo rezygnuję z przekazania mojego odpisu podatkowego na rzecz schroniska. I to by było na tyle! Serdecznie pozdrawiam (szczególnie pieski)!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |