Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści to nie patrioci, to są idioci! |
Siemka jestem w 2 gimnazjum chce sie na 3 klasę przeniesc do pg1 co mi będzie potrzebne jaka srednia żeby sie dostac jakie zachowanie . Czy są potrzebne wyniki ze sprawdzianu 6 klasisty ? ? ? żeby sie przeniesc ? czy tylko swiadectwo ukonczenie 2 gimnazjum i papiery ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści to nie patrioci, to są idioci! |
Czy już dzwonili do kogoś na temat rozmów/szkoleń wyjazdowych do KRK?
|
|
No faktycznie, tak dobrze się nam żyje, że jeszcze tylko czeczenów tu brakuje. Po pierwsze, obywatel Polski ma prawo do bytu w tym kraju i płacenia podatków. Ponadto, pomimo ubezpieczenia mamy do tego nałożoną najniższą krajową moim zdaniem żałosną według tego co biorą czeczeni, obcokrajowcy i biorą to za friko. Polak na dziecko bierze rodzinnego ok. 100 zł, czeczen bierze ok. 1000 zł, i o czym tu mówić? Większość żyje na czarno, a czeczeni mają większe prawa od nas. Żal dupę ściska, bo jak nie można wypieprzyć czeczenów, to przyjdzie się zebrać i wypieprzyć ten bezmózgi rząd, a raczej klaunów rządzących tym krajem.
|
|
Dokładnie. i jeszcze wymagań pewnie pełno.
|
|
komis sympatia na krótkiej lub komis na dworcu,tam kupisz nr heyah lub podpiszesz umowe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
5,1 i świadectwo chrztu
|
|
I kto to prowadzi ? te rozmowy ?
|
|
Idiota .
|
|
DFX NIE REKLAMUJ SWOJEJ STRONY BO I TAK JEST KIEPSKA!!! Jak chcesz mieć konkurencje to ja stworze o dużo lepszy portal który skosi twój i 4lomza i inne śmieci.
|
|
Jakis niespełna rozumu człowiek +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
To nie te co znalazlem
|
|
Moje wyglądają na klucze do samochodu plymouth i drugi klucz napisem domino +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Jak widać debili nie brakuje, sam sobie szuka paragrafu, więc jeśli gnębi go bezrobocie, to wkrótce sobie posiedzi za pieniądze podatników. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |