niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wylęgarnia spiskowców

Dokładnie. Niektórym zależy na doświadczeniu a nie tylko na pieniądzach. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Uważam, że osoby młode niemające rodziny na utrzymaniu mogą korzystać z form zatrudnienia takich jak staże, skoro trudno jest o jakąkolwiek pracę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wylęgarnia spiskowców

Re: zenit
I właśnie spośródnich, jakop najlepiej znających środowisko, można by wyłowić najbardziej kompetentnych opiekunów.

Dobry i zły wykładowca.. Moim zdaniem cały sukces leży w sposobie prowadzenia zajęć. Ja osobiście, jak i pewnie większość, wolę osobę przygotowaną do zajęć - z prezentacją (której nie czyta, tylko używa jako pomoc), z pytaniami do studentów (wchodzący w dialog), z wieloma przykładami z życia i doświadczenia, z umiejętnością przełożenia trudnych zagadnień na te bardziej przyswajalne, z dobrą dykcją! Nie ma nic gorszego, jak przyjdzie taki Wielce Pan Doktor/Profesor, usiądzie za biurkiem daleko od wszystkich i zacznie coś mówić/czytać pod nosem. Do bycia wykładowcą potrzeba wielu umiejętności, które powinny być weryfikowane przed udzieleniem pozwolenia na prowadzenie wykładów.

Polecam szrot w jedwabnem... Tylko najpierw lepiej zadzwonic :)

dlaczego nierzetelnie kania?
chyba w naszym interesie leży wiedza co dzieje się w takich przypadkach..
co rozumiesz przez obiektywizm? jaka druga strona się nie wypowiedziała lub nie uwzględniono jej racji?
i najważniejsze czego Ty nie zrozumiałaś w tym artykule..
autor nie zarzuca niegospodarności 'w postaci kosztów zainstalowania kolektorów słonecznych na pływalni przy ul. Niemcewicza w Łomży'
a w tym, że była to nieprzemyślana głupia decyzja, do której miasto będzie dokładać do końca jej istnienia..i to jest właśnie ta niegospodarność..
po co było składać wniosek o coś co się nigdy nie zwróci i nie przyniesie żadnego wymiernego efektu. Nie mówię żeby wcale się nie starać.. znalazł by się lepszy pomysł związany z ochroną środowiska..

kania myśl,
a co nas obchodzi proces przyznawania tych funduszy, że to proces, że to nie na gębę itd..
Zawsze i wszędzie liczy się efekt końcowy, i tak: ten ekonomiczny jest taki, że miasto będzie do niego dokładać, komentarz zbędny; a ten środowiskowy też wątpliwy.

PS: pokaż mi choć jednego obiektywnego autora...:) każdy pisze przez jakiś pryzmat, bez wyjątku..

Od jakiego Tesco ? Moja znajoma czeka na kontakt od tusko bo jej zaproponowali na pierwszym spotkaniu 1300zł

można iść strajkować 7 marca i zablokować otwarcie może wtedy dadzą więcej

RRRrrrr!!! Jak na mój gust naprawdę śmieszne, z gatunku tych bardziej pokręconych

Nie wypowiadaj się na tematy na które nie masz pojęcia , na puszkach to teraz prawie nic nie zarobisz bo 99 % jest teraz stalowych a nie aluminiowych więc masz za nie jakieś 8 razy mniej. Najłatwiej to powiedzieć idź zarób tam i tam , chociaż nie wiesz ile tam płacą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org