Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Modlitwa nie byle jaka, dla Paplaka |
namnożyło się tych naganiaczy ;p Się pisać naucz poprawnie ;p Myślisz, że Ci ludzie by chcieli z Tobą rozmawiać ? Może sami sobie odzyskają odszkodowanie. Pokręc się koło zakładów pogrzebowych albo na komende idz może Ci dane podadzą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Modlitwa nie byle jaka, dla Paplaka |
Znaleźliśmy tego pieska o 2.00 na Sybiraków 10 -12. przechowamy do rana i wypuścimy bo jesteśmy kociarzami.
|
|
<....Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta...> George Bernard Shaw Wczoraj właśnie trafiłam na kolejny artykuł dotyczący okrucieństwa wobec zwierząt. Dwóch zwyrodnialców <zabawiało> się psem. <Sprawdzali jego wytrzymałość>.... Kilkukrotnie uderzyli go siekierą. Psu - cudem udało się mimo wszystko uciec...... zdechł w rowie po kilkunastu godzinnych męczarni. W środę -przed Sądem Rejonowym w Radomiu - rusza proces przeciwko nim. Zastanawiałam się właśnie jaka powinna spotkać ich kara?
|
|
Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo to nie nastawiaj się na kolejne zwolnienia u jednego lekarza.W moim przypadku praca związana była z chemikaliami. Od 3go miesiąca byłam na zwolnieniu i lekarz prowadzący stwierdził,że nie ma podstaw do zwolnień.Jak wystąpiły przedwczesne skurcze znalazłam się w szpitalu.I już nie było problemu zL4.
|
|
polecam tak jak malykrata, Edytkę Wysmułek
|
|
http://fotolomza.home.pl/
|
|
myślę, że chodzi o koszty utrzymania takiej świetlicy. Wyposażenie i koszty eksploatacji urządzeń, stały etat dla osoby utrzymujacej porządek albo nawet dwa etaty bo ktoś musi sprzątać pomieszczenie. Moze nawet ochrona bo napewno do takiego miejsca dotarłyby osoby z różnymi ofertami itp.
|
|
Dwa dni temu na youtube pojawił się reportaż o problemach uchodźców narodowości czeczeńskiej w Łomży. Czy film, który został sfinansowany z funduszy europejskich i nie bierze w ogóle pod uwagę głosu drugiej strony może być wiarygodny? http://videolomza.blox.pl/2013/01/Moje-miasto-Lomza.html Czy poprawność polityczna posunęła się aż tak daleko, że Polacy nie mają nic do powiedzenia we własnym Kraju? Zapraszam do dyskusji na powyższy temat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |