niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
„Ekspert” covidowy dr Fauci głównym sponsorem makabrycznych eksperymentów z użyciem ludzkich organów?

chodzi mi o zdjęcia bardziej w plenerze, nie muszą to byc osoby zajmujące się tylko fotografia, są nieraz osoby amatorzy którzy "dorabiają" sobie poprzez robienie zdjęć.. poczatkujący fotografowie .. nie ukrywam że bardzo mi na tym zależy ..wiem wiem ze moge w google wpisac i wyskoczą mi adresy str.internetowych ale jak niektorzy "zaśpiewają" kasę że hoho..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: „Ekspert” covidowy dr Fauci głównym sponsorem makabrycznych eksperymentów z użyciem ludzkich organów?

dobrze sie jedzie -czas 1 h, hyba ze przycisniesz

Re: „Ekspert” covidowy dr Fauci głównym sponsorem makabrycznych eksperymentów z użyciem ludzkich organów?

na sybirakow jest wiadomosc o kluczach w 16 na drzwiach i jakis numer

A swoją drogą sesja, rozumiem rozterki, hahaha

'Rozwój infrastruktury ochrony środowiska Działania 5.1. Rozwój regionalnej infrastruktury ochrony środowiska.'
Celem działania jest zachowanie dziedzictwa środowiska naturalnego poprzez inwestycje infrastrukturalne o zasięgu regionalnym zmniejszające negatywne skutki cywilizacji poprzez:
- zmniejszenie ilości zanieczyszczeń,
- poprawie jakości wód powierzchniowych i podziemnych,
- minimalizowania ilości wytwarzanych odpadów oraz wprowadzania systemu ich odzyskiwania i unieszkodliwiania,
- wzrostowi wykorzystywania niekonwencjonalnych źródeł energii,
- poprawie stanu infrastruktury technicznej na obszarach słabiej rozwiniętych

Idąc tym tropem można było owe pieniądze przeznacyć na WZROST WYKORZYSTANIA NIEKONWEKCJALNYCH ŹRÓDEŁ ENERGII niestety kolektory słoneczne w naszej szerokości geograficznej nie sprawdzają się, można było owe pieniądze przeznaczyć na inne, bardziej ekonomiczne źródła energii... a nie wywalać pieniądze, najłatwiej dysponuje się czyjąś kasą...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org