Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żyd Tadeusz Kościński, z trudem mówiący po Polsku \"minister\" finansów - zdymisjonowany |
ale jak zawsze tłumaczenie-zima nas zaskoczyła
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żyd Tadeusz Kościński, z trudem mówiący po Polsku \\\"minister\\\" finansów - zdymisjonowany |
A jaka prowizja dla Ciebie? Bo może to się wcale nie kalkuluje :P nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: żyd Tadeusz Kościński, z trudem mówiący po Polsku \\\"minister\\\" finansów - zdymisjonowany |
chyba dochodzisz ustnie, bo pisemnie to żadnej sprawy nie wygrasz, potkniesz się na braku chociażby przecinka :)) dochodzeniowiec ha ha
|
|
Słyszałem ze tam ludzie czekają dwa miesiące na wypłatę?
|
|
Jakie klucze opisz je cechy szczególne np gdzie je zgubiłeś, jak wygladaja? Ile za znaleźne? Bo jakieś znalazłem. +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Powielanie prac jest karane głąbie, nie mogłeś sobie znaleźć lepszego miejsca na ogłoszenia tylko tu gdzie pełno policjantów codziennie wchodzi na te forum. Masakra co za idi....
|
|
Witam Mam pytanie czy wsród naszej Łomżynskiej społeczności są osoby które codziennie dojezdzają do pracy do białegostoku, lub może z białegostoku do Łomży. PS. Jest nowa droga to teraz jest trochę łatwiej. Pytam się gdyż, czeka mnie ten dylemat. Dziękuje za odpowiedzi. Pzdr
|
|
pilnuj żeby nikt nie brał więcej numerków niż 1 jak weźmie i nie odda to zęby na glebę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |