Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
największe zło Kościoła wg papieża |
Potrzebuje informatyka,który zna się na rzeczy. Komp nie chce otwierać folderów w żadnym programie. Chcę odzyskać projekty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: największe zło Kościoła wg papieża |
Hahaha pepe sza się tu popisała swoją elokwencją (zreszta jestem pod wrażeniem) a tu blat na imaki. No jaja ... Tak jak zauważyła pepa sza.
|
|
Czy to będzie strajk PKP w całej Polsce?
|
|
Zdaje się, ze ojciec.r mógłby pójść po rozum do głowy...i nie zawracać ludziom głowy swoimi głupimi, wyrwanymi z kontekstu wypowiedziami. Nie znam się na żywotności kolektorów słonecznych, ani budowie silnika syrenki, ale wiem, że z tego działania co dostali pieniądze nie dostali by ich wcale gdyby projekt nie dotyczył "niekonwencjonalnych źródeł energii". Pieniądze z UE nie są dawane nikomu na gębę tylko przydzielane według określonych kryteriów, działań i priorytetów. Radzę ojcom i matkom i różnym tego typu paniom domu douczyć się w temacie przyznawania funduszy unijnych zanim zabiorą głos w jakiejkolwiek sprawie: warto czy nie warto. Na pewno nie warto brać waszego głosu pod uwagę :)
|
|
darmozjady
|
|
re korlomza A czy zdajesz sobie sprawę, że możesz być posądzony o plagiat względnie osoba, której to sprzedasz? A to już podpada pod paragraf.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |