Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli wygram wybory, to wyprowadzę Francję z NATO |
to zależy też od metrów. średnio tak wychodzi 2000zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli wygram wybory, to wyprowadzę Francję z NATO |
|
Yarek - zastanawiałam się tak w okolicach dworca ale nie wiem jak tam sytuacja ze sklepikami czy coś wolnego by się znalazło ;p hm biorąc pod uwagę galerie..to tam chyba byłoby zbyt drogo sama nie wiem, co jednak byłoby lepsze i opłacalniejsze, lokal (+ łazienka i ogrzewanie) nie musi być do remontu, ale też wiadomo że chciałabym mieć swój własny wystrój każdy ma swoje wyobrażenia, co do wnętrza sklepiku on ma przyciągać, a nie odstraszać hehe itp., a jak tam Twój interes czy przetrwał, czy był a może jest opłacalny i przynosi oczekiwane korzyści, zyski?
|
|
szrot w laskowcu
|
|
Ahmed ja nie oceniam czy dobrze zostały wydane pieniądze czy nie tylko ze autor artykułu przedstawił sprawę jednostronnie i nierzetelnie moim zdaniem świadomie pomijając istotne fakty. PO za tym jestem więcej niż pewna, ze gdyby mieli w pobliżu Łomży wybudować elektrownię jądrową to byś na przedzie tłumu wyruszył z pikietą "Ocalcie zielone miejsca Polski i dajcie żyć" nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |