Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WOJNA JUŻ BARDZO BLISKO?! Amerykanie wysyłają wojsko do Polski! |
Sam nie wiem czy w tej sytuacji pogratulować Ci odwagi, czy też może współczuć głupoty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WOJNA JUŻ BARDZO BLISKO?! Amerykanie wysyłają wojsko do Polski! |
Z otwartymi ramionami i zamkniętą kopertą będe was gościł chciazby codziennie :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dareczku sosna sie nie nadaje.Żywice bedzie puszczać z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
teraz to nie jest za freeee. znajdz pracodawce co cie zatrudni to pogadamy. teraz po stazu trzeba zatrudnic. po stażu 6 miesiecy na 3 trzeba zatrudnik i ludziom poprostu to sie nie opłaca a stazyście nie mogą znaleść miejsca na staż
|
|
ja myślę ze te boshmany i reszta to nie nadają się nawet do porównania z JBL ale może ktoś uważa inaczej, ja swojego cenie 450 zł, uważam że nie jest to wysoka cena za taki wzmacniacz http://www.audiosklep.pl/jbl-gto-75-4-p-899.html
|
|
w kolnie jest dobrej jakości węgiel, a i tańszy niż w Łomży!!! follow me
|
|
Tak,złapane. Po odszkodowanie to do ich właściciela,jeśli takiego mają. To on psów nie dopilnował lub wygonił.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |