Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stępka na złom |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stępka na złom |
między 3 zł a 5 zł maximum kto da więcej ten wariat, dodatkowo w tej kwocie należy utrzymać porządek , nakarmić dziecko i nauka edukacyjna,a nie siedzenie przed TV i gadanie przez telefon, a dzieciak robi co chce.
|
|
czy sie stoi czy sie lezy 2 tysiace sie nalezy nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
w sumie to ma byc blat surowy do stolu stolarskiego z otworami na imaki i imadlem czolowym
|
|
dvw nie masz nic ciekawego do powiedzenia, nie udzielaj się
|
|
Bosko i cudownie . Prawdziwie niezapomniane na cały rok chwile. Ehhhhh, żal tylko że to cudownie wydarzenie odbywa się raz jeden w roku.
|
|
Przychodnia na ul. Polowej urbi et orbi !
|
|
też jestem za tym,żeby mi tyle płacili,żeby mi wystarczało.ale trzeba być realistą
|
|
Weekend nianie powinny pracować gratisowo :) W końcu to wolne jest od pracy, więc i od zarobku :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
to prawda po stażu pracodawca musi zatrudnić stażystę więc jest problem z miejscem na staż, w zeszłym roku stażowe na rękę było 800zł w tym nie wiem
|
|
Naprawdę je złapaliście? A ja się na nie specjalnie szykowałem (z pożyczonym bejsbolem)! Cały samochód mi porysowały pazurami. To może teraz się udam do schroniska po odszkodowanie?
|
|
to lepiej na tyłku siedzieć i nic nie robić ? jeśli komuś zależy to i od stażu zacznie.. co nie znaczy, że robi za free ..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |