Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy A. Niedzielski odpowie za śmierć 32-latki? Przez 8 godzin „lekarze” czekali na wynik testu zamiast ratować |
ale se jaja robisz chopie! a niech tam! ale skoro za stolarkę się bierzesz, to wiedzieć powinieneś, a nie porad szukasz! i mam nadzieję, że na majsterkowaniu się skończy, bo czarno to widzę...! miłej zabawy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy A. Niedzielski odpowie za śmierć 32-latki? Przez 8 godzin „lekarze” czekali na wynik testu zamiast ratować |
może z ojcowizny po weekendzie do miasta wracają? całe szczęście że okolica skanalizowana bo jakby mieli wychodki za stodołami przepełnione to by tu i g...o przywozili
|
|
Re: Czy A. Niedzielski odpowie za śmierć 32-latki? Przez 8 godzin „lekarze” czekali na wynik testu zamiast ratować |
ile stażysta dostanie w tym roku na rękę ?
|
|
Dr Sławińska jest na emeryturze od grudnia 2011.
|
|
ktoś-coś , problem w tym, że ten, który wyrzucił śmieci do pojemnika na odpady nie otrzyma żadnej kary bo nie zaśmiecil przeciez miejsca publicznego. Jedynie własciciel lub dzierżawca takiego pojemnika może wnieść sprawę do sądu z powództwa cywilnego o zwrot kosztów wywozu śmieci na podstawie dowodów jakimi dysponuje np. zdjęć czy zeznania świadków . Taki problem jest również w moim miejscu zamieszkania.... dlatego problem, bo jak pracownicy spółdzielni mieszkaniowej dowiedzieli się, że mają sami się tym zająć to odpuszczają
|
|
nie przyjmuje w żadnej przychodni, jest na emeryturze niestety
|
|
A na wiosne jak bedzie woda jak 5 lat temu to wszystwo sie rozdupcy
|
|
Jestem wolontariuszką.Do schroniska jeżdżę często,czasami pomagam w złapaniu psów,jak tych.Jest mi łatwiej do nich podejść,bo nie mam na sobie zapachu ponad setki psów jak pracownicy schroniska. Nigdy nie zostałam ugryziona ani przez psy schroniskowe ani bezdomne na ulicy. Te psy obszczekiwały samochody,ale do ludzi są łagodne.A nawet niechętnie podchodziły,chyba,że na jedzenie.Bez problemu dały się głaskać i przytulać.Tak raczej nie robi agresywny pies. Na psa,zwłaszcza obcego nie można krzyczeć,straszyć,machać w jego kierunku rękami,kopać.W takiej sytuacji może ugryźć ze strachu,bo się będzie bronił.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |