Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabiłaś mamę, foliaro |
Gdzie mogę w Łomży kupić jakieś meble do salonu? Chciałbym w końcu pozbyć się tych starych gratów. Myślałem także, czy nie lepiej zamówić przez internet? Widziałem bardzo fajny komplet na http://www.twojemeble.pl/, kusi także darmowa dostawa... Kupował ktoś z Was meble przez internet?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabiłaś mamę, foliaro |
Nie wiecie może, które firmy, urzędy itp. potrzebują stażystów? Gdzie najlepiej się zgłosić w poszukiwaniu pracodawcy? Proszę o wskazówki :)
|
|
...tylko dlaczego doświadczył raka płuc...? palił, czy bóg tak chciał...? rudy błazen z druhem
|
|
Zadzwoń do Śniadowa oni produkują.
|
|
kolejny idzie do roboty za free :)
|
|
myślę,że 180pln to sprawiedliwe,4.5pln za gozinę.nie brzmi to rewelacyjnie,ale biorąc pod uwagę siedzenie w cieple itd.to rozsądna stawka.tak bym też płacił pracownikom biurowym :-) rudy błazen z druhem
|
|
400-500zł, bez sprzątania jedynie opieka nad dzieckiem. Taniej? Może znajdziesz jakąś emerytkę, która dziecko posadzi przed TV, bo za 150zł nikt się nie będzie wysilał w weekendy. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |