Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naglica znów zabiła |
Data: 14-01-13 20:55 Ryś jedzenie jest przepyszne i z właścicielką idzie się dogadać we wszystkich sprawach wiec nie będzie przykrych niespodzianek po weselu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naglica znów zabiła |
Na stacjach mają eko groszek a w składach mokry węgiel. Potrzebny mi workowany gruby wegiel
|
|
To pisz dokladnie o jaki Ci chodzi,co ja jakiś jasnowidz jestem?
|
|
wpm,skoro ona nic nie robi to powinna pognać ją w diabły,zaoszczędzi 600zł,na prądzie ,wodzie i herbacie.Dziecko nich zostawi samo w domu,ja tak robię ze swoim pieskiem.
|
|
Głupot nie będę słuchał!!!
|
|
w cieple siedzi, Tv eksploatuje, prąd zużywa, herbatę chleje, za wodę rachunki rosną! niania jeszcze dopłacać powinna!
|
|
Poszukaj na allegro albo w ogłoszeniach gazetowych.
|
|
nie napisałeś czy blat będzie barwiony, czy będzie miał naturalny kolor drewna. co do sosny, to jest za miękkie drewno na blat, a jak zostawisz naturalny kolor, to i tak po pewnym czasie Ci z czerwienieje. brała bym po uwagę tylko dąb lub jesion. ten drugi ma piękne usłojenie i naturalny, jasny kolor. dąb ma też swój urok, ale już po polakierowaniu, będzie "deczko" ciemniejszy. brzoza i buk z natury już w lekką czerwień wpadać będą. a lakier tylko chemoutwardzalny, dobrej firmy, a nie jakieś tam nitro! osobiście w zakładach stolarskich bym się dowiadywała!
|
|
W jednej z "uczelni" w Łomży stypendia są wypłacane...no cóż..kiedy im się "zechce"..Czasem co dwa miesiace, czasem co trzy.....Nie wspominając o tym, że za przystapienie do egzaminu dyplomowego trzeba zapłacić 460zł co wydaje się trochę wygórowaną sumką...Poza tym chyba jest nie zgodne z prawem.... Tak zapytałam z ciekawości jak to jest w innych szkołach bo w tej to chyba muszą mieć dobre konto inwestycyjne, że tak pieniądze biednych studentów przetrzymują...No ale cóż.... Zamykam temat :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |