środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Analiza powyborcza

Autor: a_n_i_a6 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 03-04-06 23:34

maciek i k69 jebcie sie

Nie wiem jak k69, ale ja wolałbym Ciebie.
Pozdrowienia.

Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Analiza powyborcza

ptysiu ma "usta pełne roboty", ROTFL.

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Sąd rodzinny zajmie się sprawą dwóch 12-latków z jednej z miejscowości woj. warmińsko-mazurskiego, którzy namówili 9-letnią koleżankę "do odbycia z jednym z nich czynności seksualnych"; chłopcy sfilmowali wszystko kamerą telefonu komórkowego, a potem pokazywali film w szkole. Obaj zostali zatrzymani i przesłuchani przez policję.
W latach pięćdziesiątych i sześćdziesiątych nie było takich problemów. W szkołach była większa dyscyplina, nauczyciel był nauczycielem, uczniowie mieli szacunek dla nich. Jak w szkole coś się przeskrobało, nauczyciel raz ukarał, rodzice w domu poprawili i komu mógł się biedny uczeń poskarżyć? Panu Bogu!

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?/ikat=35116&wid=8254673&rfbawp=1144165054.377

- Ja bym tę k… od polskiego zabił. W p… bym jej wsadził "szlauf" z benzyną, a później podpalił. - A ja bym jej k… frajerce parę ch… puścił i bym ją k… zabił. Takie rozmowy uczniów w toalecie nagrała ukryta kamera.

Jeżeli uczniowie walą takimi tekstami na nauczyciela, za to jak pisze makmarc, że nauczyciele za dużo wymagają od uczniów. To czego mają Was nauczyć nie wymagając. Prawo to powinno być tak skonstruwane, żeby to uczeń czuł respekt przed nauczycielem, a nie odwrotnie, nauczyciel wychodząc ze szkoły musi mieć oczy naokoło głowy, bo jakiś "skrzywdzony uczeń" może się odegrać.

Pozdrowienia.

Zbych

Jeśli ministerstwo jeszcze wprowadzi obowiązek nauki rok wcześniej, to tym wcześniej dzieciaki rozpoczną praktyki seksualne, może już np. w przedszkolu czy w zerówce? Kto wie, kto wie ... co będzie za tydzień, miesiąc, a może dwa ...

Kto gra na 1 serverze prosze napisać...

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

bo formułował je ptysiu... czego by się tu spodziewać

Tiger tak jest. Wejście było tak zaprojektowane (zresztą dalej tak jest), że jak szedłeś chodnikiem, to prosto na drzwi wejściowe i zanim obejrzałeś się to już stałeś przy barze.

Pozdrowienia.

no nie wiem... zależy do czego dążysz... :)

nowanna

K69- mam rozumieć,że jesteś pierwszy na liście?:))) No cóż jeśli chodzi o Ptysia to bardzo dobrze. W czasie snu dzieci szybko rosną. A tak wogóle to ja Ptysia bardzo lubię! Sympatyczny dzieciak i jaki medialny!:))

bello neistety bezsennosc - ciezka przypadlosc

VOTUM DEO IGNOTO

Niestety bello :))) Zakładamy klub:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Mam nadzieję,że Tiger nam jutro- (co ja mówię jutro! dzisiaj!) zaserwuje jakiś ładny widoczek! Piękny wschodzik słońca-jeśli oczywiście będzie słońce.

Dobranoc i dzień dobry wszystkim! :))) Idę spać...

nowanna

Co, jeszcze nikt nie wyszedł do pracy?
Ja właśnie idę. Pozdrawiam w ten całkiem piękny poranek.
I.

Witam wszystkich

VOTUM DEO IGNOTO

Romi
Masz moze jakies pamiątki po dziadkach, związane z koleją w Łomży? Zdjęcia... no cokolwiek

Dzień dobry wszystkim ! Ptysiu jak Ty wcześnie wstajesz!:)))

Pozdrowionka :)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org