Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sms hor-bana! |
Badania pilne to chyba i dłużej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sms hor-bana! |
Obok jest lokal citipizza i tam maja dobrą pizzę polecam
|
|
kierowcom to całą dobę, jak ci zależy na godzinach póżniejszych to się nawal i masz bez kolejki
|
|
Ja mam do sprzedania JBL, dwie sztuki, napisz do czego ci potrzebne czy do subwoofera czy głośniki w drzwiach
|
|
Do: jantar5555 Podejrzewam pajacu że jakbyś się wpieprzył w tamtych okolicach do rowu to pewnie poszedłbyś ze spuszczoną głową do najbliższego rolnika z prośbą żeby Cię wyciągnął z tego rowu a on by Ci nie odmówił tylko pomógł jak człowiek człowiekowi. A znając życie to przy najbliższej okazji dalej byś jechał po rolnikach jak po najgorszych. A co do ubezpieczenia to może spójrz na to w ten sposób, że ZUS ma kosmicznie duże stawki a nie że osoby podlegające pod KRUS za mało płacą. A co do drogi Nowogród - Łyse to potwierdzam że jest strasznie zaniedbana, co z tego że odśnieżona skoro równo po brzegi pokryta lodem. I jadąc do Łysych można wyraźnie zobaczyć granicę między województwami, jakoś w mazowieckim można zadbać o drogi, u nas zaś jest z tym problem. A może łomżyńskim urzędnikom należy się premia za sam fakt że ta droga jest w ogóle odśnieżona...?
|
|
Najlepszym dowodem na zamach - jest brak jakichkolwiek namacalnych dowodów.
|
|
moc przy połączeniu zmostkowanym: 2 x 260 W myślę ze wydobędzie z twojego głośniczka wszystko co ma ...
|
|
a ile chciałbyś za niego
|
|
ja mam boshmana nowy nie używany 600 watt dalem za niego 400 a sprzedam go za 250 zł
|
|
Byłam kilka dni temu i bardzo mi się spodobało. Wybór herbat jest spory, do tego deserek :D I dla mnie gra muzyka. Oby się lokal utrzymał... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |