Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z „Domu Dziecka” na bruk |
http://www.e-grajewo.pl/firmy/uslugi/uroda/limuzyna/limuzyna.htm
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z „Domu Dziecka” na bruk |
no heh niestety nie zdalem =) i wogle cale 7/9 osob nie zdalo :| na takiego traflilismy, do wszystkiego sie czepial, bez kitu taaaka lipa ze .... a wskazowki to jedynie to zeby sie strasznie pilnowac, szcegolnie na miescie i przy zmienianiu pasa na rondzie koniecznie patrzec w lusterka, bo od razu oblewaja jak sie nie spokrzysz heh =)
|
|
ja znam doctorka.... ;)
|
|
pewnie miala ze 12 lat :D:D:D
|
|
Wortel jest dobry, ale bardzo drogi. Swój telefon zaniosłem ostatnio na Kazańską (wspomniany wcześniej GIGABAJT) i jestem bardzo zadowolony. Zapłaciłem tam 20zł za naprawę, za którą w WORTELU chcieli 50. Serwisu na Polowej nie polecam - koledze "zginął" tam telefon. Nie mówiąc już o zabójczych cenach i znikomej wiedzy pracujących tam ludzi, którzy uparcie twierdzili, że z Nokii 2600 nie da rady zdjąć simlocka kodem (na Starym Rynku twierdzili to samo).
|
|
a ja, a ja moge wpasc zlac jakiegos buca ??:D buhahahahaha
|
|
fanka bocianka: jeśli oryginalne to w IST na Mazowieckiej... Możesz także napisać do mnie na GG - 6669863. Mam sporą kolekcję gier i filmów (oryginalnych rzecz jasna!) Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
mnie bulwersuje ze takie hu... mamy drogi ze trzeba uwazac zeby w dziure jakas nie wpasc, a jak juz łataja to nie umieja tego porzadnie zrobic !!
|
|
a skad wiesz jeden klub jedna milosc to lks lomza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
Moze tylko ten kierowca Cię potraktował
|
|
Możę to przezytek ale ja gram nadal:)
|