Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukces 8 lat rządu Tuska - 40% bezrobocie wśród absolwentów i młodych Polaków. |
Autor: zgaga (---.elomza.pl) Data: 21-01-13 19:30 W czerwcu na stadionie będzie zjazd świadków jehowych A co szykujesz się pewnie pół rodziny szykuje się na zlot :) jak ku**** nie rozumiesz tematu to się nie wpier**** jak majty w dupsko Polecam waciarnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukces 8 lat rządu Tuska - 40% bezrobocie wśród absolwentów i młodych Polaków. |
ja tez mam piękną suknię ślubną na sprzedaż- księżniczka Herm's z kryształkami Swarovskiego.Zapraszam- 602 472 444
|
|
Re: Sukces 8 lat rządu Tuska - 40% bezrobocie wśród absolwentów i młodych Polaków. |
:) nie no pelna Warszafska profeska :) - szkoda ze jeszcze go paralizatorem nie potraktowali, zeby zakuc :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zapomnialem dodac o surowce gorzkiej i niedobrej :)
|
|
to chyba na firmę ubezpieczeniową za mało na kapitał? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
miałem do czynienia z takimi firmami oferującymi swoją ,,pomoc ,,przy szkodzie osobowej wiec wiem jak działa system
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |