Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naglica znów zabiła |
To ja bardzo gratuluję:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naglica znów zabiła |
Nie ma już wyjechali, jak na razie to się do ormo zapisz. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Co Ty możesz wiedzieć zeniu... napisz w takim razie w czym Ty jesteś fachowiec? chyba w marnym dochodzeniu kto tu kim jest na tym forum.... Nie nazywam tu jednoznacznie nikogo miernotą, no chyba że to było do Ciebie... Piszę że Nissan Patrol rządzi - a Ty swoim móżdżkiem odebrałeś to że ja jestem jego posiadaczem..? Zaraz próbujesz mnie z tego powodu kojarzyć z jakimś mechanikiem mającym taki samochód ( którego jak widać chyba nie trawisz... ) Dziwne rozumowanie.. Masz skodę albo Twój tata? to nią jeździj i się ciesz :) Nie mam nic przeciwko ale opinię mam prawo wyrazić skoro jest tu temat na ten temat.
|
|
na jakim poziomie? (jaka szkoła)?
|
|
a radio samochodowe ogarnie?? Kasia..
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=6QsFZ_wb9wg :):):):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
jadłem już kilka razy z żoną jak na polską pizzę nie jest zła - dużo sera to dla mnie plus i cenowo również ok dobra jest ta z oscypkiem
|
|
ja płacę za 6 h dziennie od poniedziałku do piątku 1000zł netto
|
|
Kawał chłopaka :) Mój łobuz dopiero 8 miesięcy skończył. U nas Bibi się nie sprawdziło, młody pluł nim dalej niż widział :) Kasia..
|
|
bla, bla, bla. Ludzie nauczcie się, że nie warto pracować za mniej niż 1500 na rękę. Jak nie znajdą frajerów to podniosą stawki. Słyszycie stawkę mniejszą. Mów dziękuje.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ypF-DlKoYdw dla tych co lubią hip hop
|
|
Iiii wszystko jasne :D
|
|
|
A moze lepiej Swoją zrobić i przestac pierdolić ze gdzies jest niedobre? STOP REKLAMIE I ANTY REKLAMIE !
|
|
a jaki kierunek?
|
|
ta szkoła to taki bajer pod publikę nic ci ona nie da w rekrutacji żadnych profitów ani dodatkowych punktów wejdz na strony podlaskiej policji tam jest za co są profity
|
|
|
Jeśli chodzi o ten temat to nie rozumiem i nie chcę zrozumieć jak baba z babą może i chłop z chłopem dla mnie to nie normalne! rudy błazen z druhem
|
|
W Łomży od 900 do 1100 zależy w jakim ośrodku :)
|
|
na sucho miałbym wsiąść na machinę o dwóch kołach? Kasia..
|
|
czemu nie
|
|
ja moze bym coś kupił? najchętniej GTA zenuak@o2.pl
|
|
pytanie do budujących się i nie tylko-ile płaciliście majstrowi na godzinę w ostatnim czasie i za jaką pracę rudy błazen z druhem
|
|
Masakra ...
|
|
Za robotę cena a nie za godz rudy błazen z druhem
|
|
w Vectrze to odbiera TVP Warszawa z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
w Vectrze to odbiera TVP Warszawa a nie TVP Białystok? mamy chyba tu dwie różne Vectry
|
|
Witam , wiem ze temat byl zakladany setki razy, ale chcialabym zasiegnac informacji na temat dobrego ginekologa a jednocześnie ginekologa , który nie robi zbytnich problemow z wypisanem L4.... jestem w 18 tyg ciazy, a moja praca nie jest moze do konca bezpieczna dla dziecka(dźwiganie, praca czasami do 23) i bylabym spokojniejsza gdybym mogla byc w domu.Wiem , ze pracodawca ma zapewnic odpwiednie warunki, ale czasami po prostu sie nie da. A o nieszczescie bardzo latwo. Z obecnego lekarza nie jestem zadowolona, bo nie jest komunikatywny oraz robi ogromne problemy ze zwolnieniem. bede wdzieczna o podpowiedzi :) Kasia..
|
|
bierz kapotę, pier..l szefa i robotę
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam wszystkich .czy ktoś sie orientuje czy w łomży jest dobry znachor od dogrzewania silnika (DEWASTO) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
No to super, dziekuje za dobrą wiadomość. Jakbyś wiedziała coś jeszcze o adopcji brązowego malucha to napisz. Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |