wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁOMŻYŃSKI OBCIACH-4.06.BR

BRAWO ! ŁKS DO BOJU ZDEPCZMY WISŁE

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁOMŻYŃSKI OBCIACH-4.06.BR

Lgangster sam jestes zlomem to jest klasyk swiatowej motoryzacji

moim zdaniem to jest gdzies na rybakach

witam!
dzis pojawily sie na ulicy Poznanskiej tablice informujace o zamknieciu tej ze ulicy od Pilsudzkiego do Al.Legionow, z wylaczeniem zaopatrzenia i ruchu lokalnego......lokalnego? czyli jakiego? tylko wlasciciele posesji? do zakladow tam istniejacych tez moge dojechac?czy mam dreptac z buta?

bella z autopsji hmm nie poewiedzialem ze polska to kraj bogaty ale ze coraz lepiej w nim sie dizeje a moim zdaniem w polsce tez mozna sie dorobic tylko trzeba miec pomysl i duzo zapalu do pracy pozdrawiam

justynka to masz problem hehe

do wiomaru mozna normalnie dojechać i do innych hurtowni :)

ulus daj swoje foto moze sie nadajesz :)

Jedna jest prawda.

Najbardziej lubię narzekać na: niedzielnych kierowców

19
zrzędliwego szefa

8
rodzimą politykę

31
kiepską pogodę

23
ptysia

84

No tak -nie podoba się Wam (kefas, maciek)ten budynek na rogu Wyszyńskiego i Sikorskiego.Kefas wspomina nawet o pryklejonym do niego baraku.Kto wie co to za budynek i jaka role pełnił ten przyklejony do niego barak??Podrawiam.Uprzedzam że nie jest to łatwe bo niewiele osób wie co tam było.Dla ulatwienia podpowiem że w roku 1949 były tam półkolonie letnie prowadzone przez Caritas.

jedz do pierwszego lepszego blacharza to sie dowiesz

loko-popieram a tak pozatym to łatwiej chyba wymienić co nie bulwersuje :)

oczywiście młyn na Szosie Zambrowskiej.

hmm:D no ktos z nickiem Krolowej Potepionych to napewno go zna :D :D dasz mi jakis kontakt do niego?? PLS PLS gg jest w opisie

Szkoda ... a dużo osób było i na którą miałeś ?

Nastepna ankieta
Dlaczego najbardziej lubisz narzekać na ptysia? ;-)

Jesli chodzi o tą osłonę spodu to w większości skuterów jest ona z plastiku. Plastiki się spawa (oczywiście nie normalną spawarką, a specjalistycznym sprzętem ;-)

ULUS ŚWIĘTA PRAWDA BUHEHEHEH

Zorientowany, masz racje, chodzilo mi o skret w lewo; wajchnalem sie przy pisaniu. Piszesz ze kolizja ale do ktorej sie przyzwyczailiscie. Ale mi wlosy stanely deba na plecach, jak skrecalem na zielonym, a na maske pcha mi sie gosc i tez ma zielone! Nie mozna robic pulapek na ludzi. Wydaje mi sie, ze przepisy w Polsce sa konstruowane tak, aby kierowcom udowodnic, ze sa idiotami; jadac droga, czuje sie nie jak jej uzytkownik, ale jak czlowieczek w grze komputerowej, ktory MUSI w koncu wejsc na jakas bombe, albo zostanie sprany przez jakiegos zbira. Nie moge normalnie sie poruszac, idiotyczne znaki, panowie z suszarkami na co drugim zakrecie, ograniczenia predkosci do trzydziestu i przejscia dla pieszych na E30 (trasa miedzynarodowa, czy ktos je zdolalby policzyc?). Zdarzyl Ci sie blad?- nie ma zmiluj! Pouczenie? - nie slyszalem nigdy. Policja we wstecznym lusterku? - ciarki na ciele i dretwienie konczyn. nic nie zrobiles? - Tobie sie tak wydaje, oni przeciez cos znajda, Ty jestes niedouczony. Uff... "kiedy jedziesz polska droga, a w glowie bitwa". Pozdrowienia.

K69- nie kazdy jest stworzony do interesow

ja mialam pomysl na zycie w polsce, tylko, co mi z tego przyszlo
juz pisalam, mimo zarobkow 900-1000zl, nie starczalo do pierwszego, a nie mialam rodziny
oczywiscie, ze mogloby starczyc, ale wtedy zero przyjemnosci, a gdybym zyla chlebem i woda, to nawet bym odlozyla..mh..teraz juz wiem, dlaczego kasa mnie sie nie trzyma

jeden ma zylke do interesow, z niczego zrobi wielkie cos, inny nie i nawet gdyby cos zaczal robic, to i tak by mu nie wyszlo

ŁKS - "Nigdy nie zostaniesz sam" - ku chwale kibica

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org