Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ogłosili wyrok śmierci na prezydenta miasta |
Niezła tradycja! Wynajmować dekoratorów!!! Chłopaku dekoratorzy wnętrz z Lomzy? A w tej tradycji nie chodzi czasem o robienie czegoś razem , tak jak robiliscie to na koniec? Chyba wam firma dała nauczkę?;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ogłosili wyrok śmierci na prezydenta miasta |
koło błaszaka nie wiem czy nie jest zamkniety, jeśli chodzi o ten koło przystanku. follow me
|
|
Tak, w sumie o to chodzi, żeby robić coś razem i my mieliśmy im pomagać w dekorowaniu... ale wyszło meegaa razemm, bez firmy xd Nauczkę dostaliśmy, NIGDY WIĘCEJ FIRMY DEKORUJĄCEJ Z ŁOMŻY.
|
|
510173006 super fryzjer 50 zł
|
|
spróbuj na hali na pierwszym piętrze simluck gsm.
|
|
:) wielkie co udekorować klasę, ale płacić za to? Jeju co za czasy. Gdzie praca wspólna, gdzie radość. No ale cóż.
|
|
Z tego co się orientowałam to liczba godzin jest uzależniona od poziomu Twojej nauki, ile Ci czasu zajmie przyswajanie wiedzy, więc pewnie nie mniej niż 15 h, a cena to zależy czy miałby to być kurs z certyfikatem czy bez :) O dokładniejszą cenę pytaj p. Kasię :)
|
|
Witam czy może mi ktoś powiedzieć coś więcej na temat takiej formy ślubu np. jaka jest opłata, ile trzeba czekać i czy trzeba się sporo wcześniej zapisywać? Może ktoś z was brał jakoś w nie długim czasie. Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
|
|
W Boboli tylko 1900zł.
|
|
A jaki internet poza Łomżę bo mam z oranga i niestety z limitem Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |