Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie macie prawa spojrzeć w oczy POlakom |
nie wiem jak robi, ale mam rozum i wiem co widzę. Mogę się mylić, no skąś ten internet mają to pewne. Tematem jest że sprzedają setkę jak widzę nikt nie narzeka, ludzie mają więc nie jest to ściema. Temat robi się gorący i drażni ludzi. To koniec dyskusji. Zamykam temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie macie prawa spojrzeć w oczy POlakom |
możecie mówić bajki a prawdy nikt nie napisze, to że pare dni pracujesz za darmo ,ze jesteś traktowany jak śmieć że lider nie umie odpalic PC,ze maja zdezelowane krzesła ,.słuchawki,ze maja stare bazy na których sie nie da pracowac ,że sa nastawieni na max zysk dlatego jest taka rotacja osób,przewaznie to studenci i kobiety ,które mozna zastraszyć wiem bo mja znajoma tam pracowała kilka dni za friko a potem gadki szmatki olać taka firmę bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki
|
|
witam, planuje zakup tego samochodu, ostatnio widzialam jednego jezdzacego po lomzy na sprzedanie, jednak nie wiedzialam jak zatrzymac kierowce, a nr tel nie zdazylam spisac. Gdyby ktos wiedzial o takim samochodzie na sprzedaz w komisie, badz od prywatnej osoby prosilabym o informacje widzialam w jednym z komisow.. ale ''bity''
|
|
Wiesz, mi IST odpowiada. Nie potrzebuję jakiegoś kosmecznego łącza.:)
|
|
http://otomoto.pl/citroen-c1-male-ekonomiczne-autko-C25770167.html
|
|
Oczywiście. Tylko poco przepłacasz?
|
|
U Edvarda18:):):)
|
|
gdzie w lomzy mozna kupic dobra bielizne wyszczuplajacą, typu gorsety, pasy....? wiem ze w medycznym na kazanskiej sa pasy poporodowe i rowniez wyszczuplajace ale moze jakies sklepy z bielizną ?
|
|
Ja starałam sie nie myslec o porodzie do chwili rozpoczęcia całej akcji :) Po co sie stresowac :) Co do opieki. Również naczytalam sie o naszym szpitalu i o personelu praktycznie samych zlych opinii jednak osobiście nie mogę złego slowa powiedziec. Wszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Nawet jak maluch Ci placze to przychodzą sprawdzic co sie dzieje.
|
|
A czy cv mozna jeszcze skladac czy juz za pozno?
|
|
Żadna wiocha, jest całkiem fajna pioseneczka, rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |