Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ku pokrzepieniu serc... |
Dopiero wczoraj rzucili ogloszenia na stronie pup.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ku pokrzepieniu serc... |
Sorry to na inne stanowiska
|
|
Ano mieszkało sie, mieszkało :)
|
|
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA ALEXIS W ŁOMŻY SIKORSKIEGO 164 18-400 ŁOMŻA Telefon: 602377933 takie dane są w internecie a czy to dobry numer musisz sprawdzić.
|
|
Mylisz chyba mnie z niby turkami czy egipcjanami ponieważ nigdy nie było u mnie 24h. + ja się nie bawię w prasowane odpadki czy jak to mówią pasztet mielony :)) u mnie są w tej 'baraninie' płaty mięsa (u konkurencji może i prasowanka ale ja unikam takich 'cudów') :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Łomża to historyczne i etniczne Mazowsze choć leży w Podlaskiem (ale nie na Podlasiu).
|
|
chłopak zapytał sie o Carrefour a claro napisała rozprawkę o jakichś galeriach... Carrefour można otworzyć już na 100 m2 więc bez podniet... Brzeczyszczykiewicz spec od galerii handlowych, widział sprawozdania finansowe najemców stokrotki...
|
|
ja również polecam ING
|
|
Brzeczyszczykiewicz, chyba zapominasz że wiążą ich długie i restrykcyjne umowy, nie tak łatwo jest zlikwidować kram w jakiejkolwiek galerii. I nie wszystkie sklepy to sieciówki. Przepłacać? jak robię zakupy w galeriach w wawie czy białym to wiem że tam przepłacam, jest znacznie drożej, kwestia tylko większego wyboru...
|
|
pozdrowienia dla p. Pikosz ;))
|
|
Pan Bobowski to mega solidarny kolega, jak sam jeździł autobusem to mu paliwa było akurat, a jak przekazał ten autobus innemu kierowcy, to zaraz kazał mu zmniejszyć normę i obciąć 4 litry paliwa. ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |