Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szpryca geszeft nie ustaje ... |
Już się dowiedziałam, wybierają przedstawiciela.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szpryca geszeft nie ustaje ... |
Witam. Jak w temacie :) Czy forumowiczów 4lomza tez dopadł "szał" tej piosenki BO MNIE JUZ MDLI OD NIEJ, ILE MOZNA :) A niestety słyszę ją wszedzie....
|
|
Poza tym co to znaczy dziadostwo? Są rzeczy tanie, bardzo tanie i drogie i bardzo drogie. Każdy kupuje to na co go stać. Ale dziadostwo bardzo tanie też niestety. Chociaż mówi się, że na "taniość" nas nie stać. I coś w tym jest. Wystarczy zobaczyć na przetargi publiczne. Te najtańsze....Ale to temat rzeka. Nieprawdaż?
|
|
niestety, nie znam tej piosenki. A kto to spiewa? Słyszałem chyba raz kawałek, ale ani mnie nie porwał, anie nie słyszałem więcej. Najwyraźniej szkoda na to czasu .
|
|
|
juz wiem dlaczego przerywa ... smiesznie to zabrzmi ale jak lampy na ulicy sie zaswiecily okolo godz 16 to od razu obraz zaczal sie zacinac i musialem znow kabel od przejscowki odlaczyc... :(
|
|
Co byście powiedzieli żeby reaktywować dawną Kameralną, jedzenie+muzyka i gorzałka do tego potańcówka dla starszego towarzystwa?
|
|
A w UP są już jakies oferty? Jak byłam tydzień temu to nic nie mieli jeszcze
|
|
a czemu nie 35 albo 37? buahaha
|
|
Mnie tez od tego mdli, tez od gangam style czy cos takiego. Tego juz nie moge :/ A najsmieszniejsze jest to ze, osoby ktore sluchaja rapu i wypisuja swoje madrosci gdzies na portalach typu : "jeba* frajerow" i tak dalej, sluchaja tego ona tanczy dla mnie i sie przy tym bawia. Haahaha no normalnie konam z takich ludzi ; DD
|
|
Witam nigdzie nie moge znalezdz obok jakich ulic znajduje sie ulica Katyńska w Łomży?
|
|
motokoo dzieki,za szczegółową odpowiedz
|
|
po patrzeć jest na co :-) zwłaszcza na to http://www.youtube.com/watch?v=Hr7tzV6Qyuc rudy błazen z druhem
|
|
Popieram ale od lat 30 ;) Faktycznie w Łomży nie ma takiego klubu i fajnie by było jak by starsze piosenki były puszczane albo nawet mógłby ktoś grać na gitarze i oby wokal miał dobry tak pomyśleć to może by się kogoś wypromowało myślę że dużo jest ludzi którzy umieją grać i śpiewać niech publiczność ocenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |