Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
List od matki.... |
Na stronie mpk jest też rozkład w formacie pdf - bez problemu można go otworzyć mając zainstalowaną na komputerze darmową przeglądarkę Adobe Reader http://get.adobe.com/reader/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: List od matki.... |
Witam Jak w temacie. ;)
|
|
hehe spoko kawalek sie go troche rospowszechni :)
|
|
Omania + nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
oczywiście zed z górki bo to najlepsze rozwiązanie i przez tyle lat z powodzeniem funkcjonowała a więc się sprawdziło rudy błazen z druhem
|
|
nic się nie zmieniło oddział należy wyremontować a w pierwszej kolejności cały personel
|
|
CV oraz list motywacyjny prosimy składać do :
|
|
Jaki jest numer do reklamy na 4 ŁOMŻA
|
|
na samym dole tej strony na ktorej to czytasz masz takie niebieskie literki: speed s. c. i jak w nie klikniesz to ci sie wszystko pokaze. ______________________________________ Kasia..
|
|
?
|
|
jak ostatnio kupowałam na wyszyńskiego to mleko kosztowało tam 10 zł a nie 8. w sklepie internetowym jest po 7,20.
|
|
Autor: Darek1638 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 17-01-13 01:01 lomza to podlasie i czas sie z tym podlasiaku pogodzic
|
|
Alior Bank - darmowe konto, ale chyba za kartę trzeba płacić. Deutsche Bank - konto internetowe darmowe, karta też jeśli miesięcznie zrobisz jedną transakcję kartą. Polbank - konto darmowe, nie wiem jak z kartą Alior Sync - konto i karta darmowe, jak masz na to np. przelew wynagrodzenia to jeszcze masz 5% zwrotu za płatności w internecie - PayU. We wszystkich bankach darmowe przelewy przez internet. Ja mam we wszystkich tych bankach konta i nie narzekam :)
|
|
To zależy do czego CI te konto. Potrzebujesz dostępu przez internet? Bedziesz miał na nim dużą kwotę czy ciułał po stówce? Oszczędzał lub inwestował? Potrzebujesz darmowych bankomatów i najlepiej niedaleko? Jest mnóstwo rzeczy które trzeba uwzględnić. Jak nad tym pomyślisz to sam sobie odpowiesz jaki bank dla Ciebie jest najlepszy.
|
|
Witam. Tak jak w temacie szukam osoby malujacej aerografem... chodzi o pomalowanie plastiku wielkosci 10x20 cm
|
|
Od dawna jest po 8 zł, nie rób nikomu antyreklamy.
|
|
http://www.dj-oprawamuzyczna.cba.pl
|
|
tak tylko ze moja poki co dziala tylko czasem mi glupieje wiec mialem nadzieje ze gdzies na miejscu mi ktos pomoze
|
|
Najbardziej interesuje mnie konto internetowe a w szczególności Alior Sync jakie opinie na temat tego konta?
|
|
Zadzwobn i zapytaj ,oto nr 862180411
|
|
Jednak nie będą grali. Odwołali. I tyle na temat teatru dla dorosłych w Łomży.
|
|
Witam Czy ktoś może wie, czy w Łomży kupię gdzieś klaser lub album na holdery i ewentualnie same holdery do przechowywania monet? ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |