Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z Tworek na... listę wyborczą PiS |
>pisząc nieświadomie trochę błędów się pojawilo. Czyli to wszystko pic na wodę. Widzisz jakie zamieszanie wywołałeś nieświadomie? Nieświadomie czcisz Jana Pawła II ....... a może na innym forum nieświadomie namawiasz do uroczystych obchodów wybuchu Rewolucji Październikowej? Rozumiem, że jakbyś napisał "papierz" to też wszystko byłoby ok bo "nie liczy się forma tylko to co się kryje pod nią"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z Tworek na... listę wyborczą PiS |
nie jestem dumnym ze jestem polakiem, bo niby z czego mam być dumny, ale i sie tego nie wstydzę, bo też nie mam za co, krótko mówiąc jestem neutralny
|
|
sajan, wlasnie za to ze w mw sa fantycy, faszysci, rasisci, wiekszosc starszych osob to byli skini, jednym slowem CIEMNOTA sterowana przez oszolomow. a tu przyklad : http://skinheadspolska.tk/ fajna nazwa strony i fajnie ze ktos ja przejal pozdrawiam
|
|
Mózgi przyciemniają się same i jeszcze za darmo.
|
|
na allegro.pl kupisz junaka
|
|
[*]
|
|
Jakie polecacie i może ktoś wie gdzie w łomży kupić, żeby były dobre i niedrogie bo potrzebuję kilka na prezenty świąteczne, dzięki za info !!!
|
|
pod Wiatą hehehehe z internetu zamów... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
o właśnie....Wiata. Nie droga,ale niestety(niewiem dokładnie) że już chyba nie sprzedają tam już gier...ale chyba chowają tylko pod stół.... A najlepsze miejsce też na gry pirackie to niedaleko Wiaty pobliski rynek. po stronie "ruskich" stoi osoba z grami....
|
|
Zdjęcie wklejone przeze mnie to boisko położone w kwadracie budynków Małachowskiego 9, 1, 11, 13 - Maciek był najbliższy prawdy :) Pozdrawiam
|
|
z netu se ściagnij
|
|
byłą ubrana w spódniczke (kremową) blondynka wzrost około 165 :) wiek: nieznany
|
|
Buca nie bardzo - przecież nie dasz rady pobić się sam. Zbych
|
|
Jak to przeciez wyslalam Tobie maila :P nio chyba ze nie dobry adres podałeś:) A jak tam casting w Rzymiance udał się??
|
|
hahahaha padłem :D Zbych
|
|
Dziękuje adminowi strony 4lomza.pl że mnie zauważyli i wyruznili na głównej stronie 4lomza.pl w ankiecie :) Dzieki :)
|
|
Ptysiak wez Ty sie dziecko naucz pisac !!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |