Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smutna prawda o szprycy. |
człowiek chce się czegoś dowiedzieć a nie może bo jakieś debile robią sobie jaja na forum. Jednym słowem przychylam się do wypowiedzi koleżanki powyżej że na tym forum jest za dużo syfu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smutna prawda o szprycy. |
Kto zbłądziwszy swój błąd broni, powiększy swą winę. autor: Aleksander Fredro Starzy ludzie są niezwykle niebezpieczni. Przyszłość jest im obojętna. autor: Autor nieznany Bardzo łatwo jest usprawiedliwić nieuczciwość, jeśli się z niej żyje. autor Napoleon Hill
|
|
do kierownika zezowate szczescie : ***** ***
|
|
w księgarni
|
|
w piecu
|
|
Polecam wzorcownie - fajne marynarki sportowe z zary ***** ***
|
|
... dobre ! VizeV to co zakładamy ten cyrk ? hahahahahaha...
|
|
Biuro reklamy Łomża ul. Dworna 41 tel. (086) 2190700 fax. (086) 2168818
|
|
|
o, i to jest właściwe podejście do sprawy !
|
|
Zobacz w galerii w Vertusie albo w Top Secret.Swego czasu widziałem tam fajne marynarki do jeansów.
|
|
Akurat straż miejska w Łomży nie zajmuje się bezdonymi psami. wymigują się od tego jak mogą. Nie mają nawet pojazdu do przewożenia. W Łomży akurat na wezwanie przyjeżdza weterynarz
|
|
że się zaciekawię , czemu dodajesz? To niesamowity ptak ale i ciekawi mnie jaki ma charakter? To są specyficzne ptaszyska .
|
|
zezowaty do tej pory Cię znosiłam i nawet mnie nie drażniło Twoje wtrynianie się w każdy temat, ale teraz stwierdzam ,że jesteś zwykłym, prostym i żałosnym człowiekiem z zerowym poziomem kultury. Cieczki możesz sobie dostawać jak chcesz i takie kretyńskie teksty zachowaj dla siebie i swojej rodziny, bo się nie dobrze robi jak się to czyta.
|
|
ja tam edvarda nie obrazam,ale co do cyrku to czekam na biznesplan i bierzem sie do roboty ; ) rudy błazen z druhem
|
|
Czesc mam 18 lat.Opowiedziala bym swoja historie,ale jest za dluga. Ja i kolega szukamy pracy np.przy zbiorach truskawek w Niemczech,mogli byscie mi cos doradzic,ja podaje nr gg 43007859. A moze ktos wyjezdza w tym roku do Niemiec? Byla bym wam wdzieczna za odpisanie na gg,bo bardzo mi zalezy na pracy przy zbiorach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |