wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sondaż TVN24: PIS PO UPR

Pijana powietrzem bylem przed rzymianka znaczy tak przelotnie ale nie widzialem Ciebie byc moze to skutek tego ze nie wiem jak wygladasz :P jak moglabys to przeslij fotke na maila :p

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sondaż TVN24: PIS PO UPR

Bardzo przepraszam ale przedostatni post wszedł omyłkowa, proszę nie zwracać na niego uwagi.

Pozdrowienia

test

W wortelu mają świetnie zrobiony serwis co chodzi o simloki. Zrobili mi simloka z mojej extra V3 z zachowaniem gwarancji. Jak mi padł głośniczek to poszłem do nich i założyli mi go zpowrotem. Telefonik wysłałem do serwisu głośniczek wymienili a w wortelu potem zdjeli mi simloka gratis, mowię wam tego nie ma nigdzie, a co chodzi o ceny to myslę że za jakość można zapłacić, tak jest chyba we wszystkim jak komuś nie zależy na jakośći to kupuje złotego kura, jak ktoś lubi jakość to bierze tyskie. Hihiihih, pozdrawiam tą laskę z wortela :))

Kefas
"Podstawa trapezu równoramiennego ostrokątnego ma długość 12 cm. Jakie jest pole tego trapezu jeśli kąt między jednym z boków, a tą podstawą ma wartość 40 stopni, a długość tego boku wynosi 9cm?"

P=(a-c*cosα)*c*sinα
α=40 stopni
c=9cm
a=12cm

To chyba tak

na małacha sa najtańsze pod takimi filarami w stronę strzelnicy w komisie u rumuna wiata przy nim się chowa hehe

A gdzie się mieści ten Wortel? Też mam tel. do naprawy tylko to nie comórka ale normalny stacionarny.

organizacja strzelec ? szla na przodzie ? gratulacje, pamietam jak mialem 18 lat kto do niej nalezal i to wlasnie mnie buduje do krytyki.

i wyborco ja nie krytykuje tylko ciebie, mam swiadomosc ze ranie uczucia i wcale mi nie jest z tego powodu przykro a co do mojej anonimowosci to wcale sie nie ukrywam. mysle ze troche osob mnie kojarzy z tego forum.

pozdrawiam

faceci nie zabierzcie chociaz jej ptysiowi, bo bedzie płakał ;p

ptysiu czyli sie jej wstdzisz!!!:P masz racje ja z takim bazylem tez bym sie wstydzil :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org