poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy kogokolwiek jeszcze coś w tym kraju dziwi ? Pisio-katolskie robactwo zeżarło ten kraj.

Pomysł z tanimi samochodami wydaje się niezły, kwestia tylko, czy udałoby się Wam rzeczywiście utrzymać niskie ceny. Im mniejsza wartość produktu, tym mniejsza marża :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy kogokolwiek jeszcze coś w tym kraju dziwi ? Pisio-katolskie robactwo zeżarło ten kraj.

Ja bym proponował bardziej jakieś usługi nakierowane na Warszawę czy Białystok, z tym że pracowników z Łomży. Powód jest prosty, w Łomży są wielkie zasoby dobrej i wykwalifikowanej siły roboczej. Co do punktów usługowych czy sklepów w samej Łomży to na tą chwilę raczej niewielkie pole do popisu. Z resztą ktoś kto ma dobry pomysł na taki sklep czy usługę, na pewno nie odda za darmo na forum. Zamiast pytania "co można otworzyć w Łomży" proponował bym inaczej skonstruować pytanie: "czego (usługi/produktu/sklepu) brakuje Wam w Łomży". Niby niewielka różnica, a jednak nieco inne podejście do tematu. Klient nie lubi jak się jemu coś wciska, lubi słuchać co może otrzymać.

http://videolomza.blox.pl/

Re: Czy kogokolwiek jeszcze coś w tym kraju dziwi ? Pisio-katolskie robactwo zeżarło ten kraj.

macie jakieś wieści czy już ktoś dostał ofertę pracy

O! Pierwszy raz słyszę o pubie PRL

Tylko w Mewie żywe przez cały rok a jutro gość będzie wędził i będzie tradycyjnie wędzona rybka wiem bo zamówiłem pstrąga wędzonego właśnie na jutro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org