Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rabinie Duda |
Złom staniał
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rabinie Duda |
"Reklama jest dobra na wszystko"!:D
|
|
Polecam w Kauflandzie, świetne fryzjerki;D
|
|
Polecam E.Zarembę zwykła to koszt 400zł i 2 wizyty po założeniu się nie płaci za kontrolę.Spirala bardzo dobra sprawa nie wiem jak ta spirala antykoncepcyjna ale moje koleżanki mają i są zadowolone.
|
|
miyu też mam takie przypuszczenia... że tylko zapłaciła, no bo jak można nie zauważyć że 'coś' Ci wypadło. Co do wazektomii stosowana jest sporadycznie :) Laur1111 ale spirala bez różnicy jaka czy zwykła czy mirena własnie jest metodą antykoncepcyjnym :)
|
|
tak w biedronce zawsze w sprzedaży jest świerzy surowy łosoś , filet z pangi . pstrąga, A także okoń morski , dorada. Super oferta zawsze świerze. Natomiast dobre i świerze rybki rzeczne to faktycznie Mewa i Wojska Polskiego.
|
|
ptasiagrypo nie wciskaj ludziom kitu!!!!!!!!! na przewodniczącego Solidarnosci chętnych było więcej ale Bobowski nikogo nie dopuścił. Zapomniał już jak wygladały te pseudowybory??? Może przypomnieć kogo wystawił na bramę i jak "agitował" pracowników? niech w końcu przestanie straszyć ludzi zwolnieniem z pracy! a na prezenty zabrakło bo z czego by miał na zapomogi dla syna i synowej?
|
|
Witam:) chce otworzyc z mezem dzialalnosc gosp. mamcie jakies pomysly.. pozdr
|
|
Kebaba!!! ;)
|
|
SKLEP Z UBRANIAMI CIĄŻOWYMI.. Nie ma ani jednego :(
|
|
Był na Wyszyńskiego , ale zlikwidowali bo młodym mamusiom szkoda było kaski na to żeby pieknie wyglądać :) Wolały chodzic w spranych dresach i rozciagniętych bluzkach niz w ładnych sukienkach :)
|
|
ciężko otworzyć coś nowego pomyślcie nad czymś co już jest tylko zęby wasze było lepsze. domowe przedszkole bo niema gdzie dzieci zostawić do opieki wszędzie pozajmowane.
|
|
"ocaleni" Rzeczywiście jesteście ocaleni dzięki PANU BOBOWSKIEMU ja tam w następnych wyborach oddam na niego głos. Tylko czy on zechce za te marne "800" wchodzić w tą dalej. No ale jak się związek oczyści to kto wie. Bo z tego co wiadomo to Ci co ugrali co mieli zaplanowane już odchodzą. I dobrze bo lepiej dziesięciu oddanych ciałem i sercem niż pięćdziesięciu którym w głowie tylko jakieś postkomunistyczne taloniki za 50 zł minus podatek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |