Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Darmowa aborcja dla Polek? Pomoc z zagranicy. |
zakład energetyczny na żadną ugodę się nie zgodzi, w odpowiedzi stwierdzą że porostu ich na to nie stać jakiś czas temu moi rodzice próbowali uzyskać odszkodowanie koszty wstępne to około 1500 a resztę kancelaria pobiera z odszkodowania jakieś 25% w przypadku moich rodziców było już za późno ponieważ słupy były już tam ponad 30 lat i postawione były z nakazu administracyjnego w dobrej wierze, zwrócono im 1300 a stracili 200 czy 300 na rzeczoznawce i koszty pozyskania dokumentów próbować warto bo kasa z takiego odszodowania to napradę ładne sumy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Darmowa aborcja dla Polek? Pomoc z zagranicy. |
Na działce mojej matki umieszczone były słupy po których biegła linia przesyłowa, dowiedziałem się, że można uzyskać za to odszkodowanie. Znajoma poleciła mi pewną firmę i uzyskała sama pieniążki, współpracując z nimi. Nie chciała powiedzieć niestety ile;) Moja sprawa nie ciągnęła się długo i nie ingerowałem w nią tylko czekałem na wynik. Dostałem odszkodowanie w wysokości jakiej się nie spodziewałem. Samemu raczej ciężko z nimi wygrać. Wiec jeśli słupy są na Twojej działce MiYu to zaręczam Ci, że pieniążki można od nich wydębić. Co do przesunięcia to nie mam pojęcia mi one akurat nie przeszkadzały zgłosiłem się do tej firmy z chęci zysku. Jeżeli coś Wam się należy to czemu z tego nie skorzystać :) Co do kosztów sądowych to nie wypowiadam się bo też nie wiem jaka jest procedura... Jak chcesz to podam Ci na emaila dane firmy.
|
|
Jaka trasa jest planowana na niedziele ?
|
|
wiecie moze co jest potrzebne zeby przewiezc psiaka za granice ?
|
|
Wiecie może coś na temat tzw. "ustawy śmieciowej" jaki będzie koszt na mieszkańca ?
|
|
OjciecR to samoreklama tak jak cxz3 wspomniał więc wiesz hehe dużo lepszy od tego 24h jest na sybiraków/tak mówią wszyscy zatem to nie wypadł/ marecccki a o wydawaniu za 'mało' już parę osób to mi mówiło tyle że pamiętaj na tym się nie dorobisz często przechodzę obok i rzadko kogo kogo kolwiek widać aby zajadał tego przepysznego kebaba to pewnie dla tego ta reklama hehe nie bójcie się czekamy na otworzenie drugiego obok
|
|
sprzedam gitarę elektryczną BEHRINGER z piecem BEHRINGER BX300 cena:430zł
|
|
forum nie jest anonimowe? heheh łatwo naubliżać publicznie i łatwo się przekonać ze to nie jest anonimowe
|
|
w kopercie hehehe babelkowej joke
|
|
Rafik :-) Fajny jest ten internet. Byle niedouczony chłopaczyna może tu wyładować swoje frustracje i czuje się bezkarny. Ale wszystko świadczy przeciwko Tobie. Dziwisz się, ze na 100 pracowników wypowiadasz się tu tylko Ty i jakaś koleżanka na dwóch nickach. Widać reszta nie podziela Twoich zarzutów? Wiele osób jadło "Pod Topolami". I maja całkiem inne spostrzeżenia, niż Ty. Dobra atmosfera, przyjemny lokal, dobra obsługa. Może czasem trzeba wyrzucić z pracy osiołka, by zrobić miejsce dla kogoś lepszego? Ludzie zapominają, że swoboda wypowiedzi nie jest równa swobodzie obrzucania błotem. Mam niewielka nadzieję, że zapłacisz w sądzie za swoje oszczerstwa. Zapewne zwisasz właścicielom karczmy ze swoimi frustracjami i nieudanym życiem. A szkoda, z jednej strony byłbyś sam, z drugiej twarde dowody - np. wspomniane protokoły z kontroli. Czytając Ciebie, zastanawiałem się. Albo jesteś samotnym szeryfem walczącym z niesprawiedliwością tego świata, albo niedouczonym, żałosnym ciołkiem. Niestety, nie masz gwiazdy, za to piszesz jak półanalfabeta....
|
|
dobra nie ma probelmu taka trase przejade cala. to jeszcze sie zgadamy dobrze zeby troszke nas wiecej jechalo ja zaraz zadzwonie do kolegi i sie zapytam czy jedzie w niedziele czuy nie
|
|
Nic znaczącego nie wywalczysz. Słupy Ci przeniosą na Twój koszt albo módl się o modernizację linii.
|
|
Zdecydowanie Chaberek :)
|
|
"... wysterylizować swojego faceta ;)", Co za problem, przecież są trzy dziury.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zezowate szczęście to jaki kebab polecasz
|