poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska - wszystko na sprzedaż

dziwna proporcja, pewnie jeszcze czernobyl daje o sobie znac

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska - wszystko na sprzedaż

Sterroryzowana przez kk społeczność nie chce w tym trudnym do przeżycia terenie narażać sie przewodniej sile.

Ktos tu napisał, ze nie było promocji :)
Bo media też są sterroryzowane, wola nie zaczynać z machiną która gniecie niepokornych od 2000 lat. Udaja , ze nic nie widzą - konformizm.

Machina ma pretensje do Owsiaka, za to , ze ukradł im patent i nie chce płacić doli. Zdolny uczeń.
Wszystkie oszukańcze myki Owsiaka, tak chętnie opisywane przez "kościelnych", były i sa stosowane przez nich samych. Konkurencja nie zna litosci, zapomina jedynie niekiedy, ze na tym samym wózku jedzie

Działaność Owsiaka nie pasuje mi z tego wzgledu, ze rozgrzesza nic nieróbstwo urzedasów. Wiec nigdy nie byłem entuzjasta Orkiestry

"Ten system musi paść"
hmm
własnie Owsiak mu nie pozwala upaść i to jest całe moje zastrzeżenie do Owsiaka.

rudy błazen z druhem

przepraszam 7 szczeniaczkow.

rudy błazen z druhem

ADMIN barani łbie co TO JEST ???

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Gdzieś Ty był tyle czasu ?

..F.anka 8ocianka paluj sie....

W Gracji byłam na imprezie innej niż wesele, ogólne wrażenie pozytywne, ładny wystrój jedzenie raczej dobre, piękny ogród. Może właśnie dlatego ze nie byłam na weselu a na komunii moja opinia była pochopna że Chaberek lepszy bo u Chaberka byłam na dwóch weselach. Raz przed remontem drugi po remoncie. Do jedzenie pewnie można byłoby się przyczepić ale ogólnie pozytywnie (pewnie zależy co młodzi wybiorą) otoczenie dookoła sali średnie, to co mi się nie podobało to te głupie przygwizdy typu taniec na podwyższonej platformie, młodzi o mało nie spadli z tego kółka :D dmuchanie z góry pianą.... masakra, tzn może i efektownie to wygląda ale włosy są wilgotne co już nie zabardzo jest fajne... a i ta huśtawka na sali dla młodych ujdzie...
zarówno w jednym ak i w drugim przypadki właściciele sa caly czas i wszystkiego dopilnowywują.

Zebrano więcej,sali nie wynajmowali.

Zamiast robić akcje tego typu ludzie powinni się zmobilizować i zrobić coś z tym co się dzieje w tym poronionym kraju. To państwo ma obowiązek dbać o szpitale i chorych, a nie jego mieszkańcy. Zwykły obywatel może pomóc swoim 1% podatku, składkami i podatkami.
Inne kraje śmieją się z Polaków, że nawet opieki zdrowotnej porządnej nie mają.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org