poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy nie dajcie się zabić.

Każdy sądzi według siebie. Nikt mi za nic nie płaci tylko niedobrze się robisz od tej waszej nagonki. Nie tobie mnie oceniać. Ewidentnie widać, że dziecko jest tu tylko tłem do dokopania Edukatorowi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy nie dajcie się zabić.

Z rafinerii Shella? Buahahaha, ale cudak z ciebie ... może w pozłacanych kanisterkach wyłożonych pluszem ... buahahaha ...

Zdecydowanie Gracja :)

BMW to gniot. Reno, peugeot itp to chłam chlam chłam. Nie mówię już o Fiacie bo to totalne nieporozumienie. LICZĄ SIĘ TYLKO MARKOWE AUTA I SKOOOODDDAAA.

Wyno.name prosze wyślij i do mnie namiary tej firmy .

rudy błazen z druhem

Masakra ...

a tak poważnie to gdzie jest najlepszy

żytka napisz do mnie smsa a ja odeśle rano mmsa bo nie mam innej możliwości wysłać

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

to w koncu gdzie najlepszy bo mam równo na jeden odłożone.

proszę pisać w sprawie zdjęć na maila
w odpowiedzi będą zdjęcia

kajot123123@wp.pl

"100mph nie pytam jak załatwić sprawę, bo wiem co mi się wg prawa należy :) Rozmawiać z nimi nie mam o czym, wystosuję odpowiednie pismo, a następnie skieruję sprawę na stronę sądowniczą. Komuna się skończyła, ludzie mają prawo domagać się swojego (a mnie odszkodowania ani opłaty za dzierżawę nie interesują, tylko przesunięcie linii, co wg kodeksu cywilnego - PGE ma obowiązek zrobić).
Koszty inwestycji i opłaty za prąd mnie nie interesują, nie korzystam z usług tej firmy od dłuższego czasu. Polska ma najdroższy prąd i najgorszą sieć przesyłu (słupy, braki prądu). PGE wzięło by przykład z innych krajów."

Nie ciskaj sie tak.
Widze, ze niewiele wiesz, albo wierzysz tym co twierdza, ze wygraja dla Ciebie miliony.
Ja stawiam, ze zalatwisz najwyzej sluzebnosc przesylu, a beda to pieniadze niewystarczajace na ogrodzenie tej dzialki z domkiem.

Zeby nie bylo, to zycze powodzenia i napisz jak sie temat rozinal/zakonczyl.

Generalnie każdy ma prawo walczyć o swoje i skoro coś nie twojego stoi na twojej działce to możesz żądać z tego tytułu odszkodowania.
Jednak każdy kija ma dwa końce. Spróbujcie wyobrazić sobie ile tych słupów faktycznie stoi na działkach prywatnych. Podpowiem: "od cholery". I teraz załóżmy, że połowa osób mających słupy na swoich nieruchomościach występuje do PGE o odszkodowanie, następnie połowie z owej połowy udaje się uzyskać odszkodowania. PGE płaci milionowe odszkodowania. No i muszą sobie to jakoś odbić. Jak myślicie w jaki sposób to zrobią? Znów podpowiem: "podniosą rachunki za prąd i ostatecznie i tak wyjdą na swoje".
Chcecie się sądzić to proszę bardzo.

Ja polecam zespół T-Max z Łodzi.Rewelka. Ogólnie mało kto o nim słyszał.

ciekawe jak z kasa? ile płacą na pozcątek?

rudy błazen z druhem

Panowie cóż za znajomośc tematu, buachacha. Totalna porażka.
czy boli czy nie to kwestia osobistego odczucia na ból. Według mnie nie! Żadna metoda nie daje 100% pewności każda niesie za soba ryzyko ;) Miałam tą zwykłą 5 lat nic się nie wydarzyło, natomiast koleżanka założyła mirenę i po jakimś czasie okazalo się że jest wciąży... na usg nigdzie jej nie wypatrzono (mireny) więc pytanie wypadła, czy nie została zalożona pewne pozostanie bez odpowiedzi :) Brzdąc już nieźle popyla...

a może ktoś wie ilo kosztowało zorganizowanie akcji w Łomży ?

Bo zebrano 35 tyś zł

O ile wiem sam wynajem hali to kilkatysiączków

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org