Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak zostać totalną szmatą w 2022 roku. |
polecam 600 374 375
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak zostać totalną szmatą w 2022 roku. |
Dziękuję
|
|
Na allegro zapłacę więcej, a chcę tego uniknąć bo mam dany budżet inie mogę go przekroczyć, a w Jedwabnym gdzie się dokładnie znajduje szrot
|
|
Podpis jest oczywisty i tego tłumaczyć nie trzeba. Widzę, że masz szerokie pojęcie na temat służebności przesyłu bo o to dokładnie chodzi. Dokładnie wiesz jak to się robi, więc chyba nie ma sensu wchodzić z Tobą w jakąkolwiek dyskusję. Ja tylko przedstawiłem swój pogląd na to jak to widzę, a jest wiele osób którym po prostu nie można pomóc ze względu na wiele okoliczności :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Na towarowej naprawjają w tym budynku co auto myjnia ja tam naprawiałem makite ale i bosha też robią
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Z tego co wiem to nr tel., który podała milka25 jest numerem przedstawiciela handlowego EUCo (Europejskiego Centrum Odszkodowań), bo chyba tak nazywa się ta firma, której siedziba mieści się na gdzieś Dolnym Śląsku, a w Łomży mają przedstawiciela handlowego na ul. Sienkiewicza. Odradzam wchodzić w kontakt z przedstawicielami handlowymi takich firm, bo przedstawiciele zajmują się tylko pozyskiwaniem klientów i odsyłają dokumenty do centrali firmy, a klient nic nie wie co się dzieje w jego sprawie, ponadto przedstawiciel handlowy nie udzieli klientowi żadnej informacji prawnej, bo nie ma pojęcia o prawie
|
|
ja sklanialabym sie do Gracji, przytulnie i naprawde perfekcyjna obsluga wesel, nienaganne menu. Jednak musisz sama podjac decyzje.Ja czesto mialam okazje byc w Gracji i swoje wesele bede miec wlasnie tam! rudy błazen z druhem
|
|
a i wejdz na fora związane z tematyka bmw tam dużo ludzi sprzedaje części rudy błazen z druhem
|
|
No i do Gracji jest bliżej i ma ładniejszy ogród :) Aleksandra a na kiedy macie tam rezerwację? Czy to tylko takie plany? :)
|
|
Nie specjalista od marketingu, tylko interesuje mnie ta promocja. O co w niej chodzi. Bo wątpię, że ktoś rozdaje żarcie za darmo... Wam to się tylko wszystko z reklamą kojarzy. Nie można nic napisać bo już zaraz "reklama..." "marketing..." itd. Od tego jest forum, żeby można było się o coś zapytać....
|
|
HE HE DOBRE
|
|
Masakra ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Co do organizatorów też mam dużę zastrzeżenie, moze to sie bierze od nich? Słyszałem, że "szef" sztabu chodził pijany. Jedna z harcerek z jego drżyny kradła pieniądze i chwaliła się tym, a jak plomba przez wilgoc zostala przerwana to wielki och, ach. Moim zdaniem w sztabie powinny siedziec osoby kompetentne a nie dzieci w wieku 14-16 lat. JURAND7860 - co do twojego zdania sie nie zgodze. Moze i Owsiak bierze dla siebie troche, ale to i tak super jest ze on organizuje ta akcje i ma chec do dzialania. Moge sie zalozyc, ze sprzet zakupiony przez WOŚP nie raz pomoże tobie, twoim dzieciom lub rodzinie. karolina 25 - to nie żebranina. Dajesz to z dobrej woli. Nie raz jest tak, że ludzie biedni dają więcej, niż bogate snoby. Tyle w tym temacie.
|
|
Prozident toc muziul ja ci przecie.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |