Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"można pana nazwać premierem polskiej biedy\" |
To zależy czego sobie życzysz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"można pana nazwać premierem polskiej biedy\\\" |
Nie ładnie Panie Bobowski ! Koledzy do Pana z sercem, a Pan do nich z widelcem.
|
|
Którą z tych dwóch sali wybralibyście na organizację wesela?
|
|
no.name napisałem u góry że mogę nakierować jak to zrobić a nie brać prowizję za cokolwiek, a Ty od razu z góry dajesz kancelarię :) Odnośnie sztabu ludzi i uzyskiwanych odszkodowań na terenie naszego kraju można dyskutować a dyskutować ... Klientowi należy się rzetelna informacja by miał wiedzę w danym temacie i znał swoje szanse a potem decyduje sam co dalej. follow me
|
|
nie wiem tak przeczytałem tu: http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/3565-shell.html
|
|
Jeszcze jedno no.name proszę Cie tylko o jedno w kwestii rzetelności, bo trochę umiaru trzeba mieć pisząc cokolwiek. Piszesz że ta kancelaria uzyskała Ci odszkodowanie - muszą działać jak błyskawica mamy 14 stycznia 2013 roku a firma o której piszesz powstała 8 października 2012 roku :) Ehhhhhh Ps. Takie sprawy toczą się bardzo długo same formalności wstępne zajmują minimum 3-6 miesięcy follow me
|
|
Witam Poszukuję sporo części do BMW E30, przeważnie Coupe ale nie nie tylko. Czy możecie polecić jakiś szrot z Łomży lub okolic gdzie części są dostępne do E30. Czy też osoby które mają samochód na rozbiórkę
|
|
A co zimno w broszkę
|
|
zdecydowanie Chaberek rudy błazen z druhem
|
|
Ryś jedzenie jest przepyszne i z właścicielką idzie się dogadać we wszystkich sprawach wiec nie będzie przykrych niespodzianek po weselu
|
|
ja nie prosiłam o opinię na temat innych sal weselnych tylko o wybór spomiędzy tych dwóch....
|
|
To tylko taka myśl powstała. Żeby stworzyć od razu coś porządnego i konkretnego trzeba dużych nakładów albo dobrego sponsora a z kolei ten chciałby dużego udziału w zyskach.
|
|
Nie. Spier... z domu, bo nie mógł już wytrzymać i wziął ze sobą cztery kąty
|
|
gadu gadu a mucha zjadła żabe
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Oj bronisz bronisz kolego i to bardzo.....Nie , nie jestem z PRLU mechanikiem, PRL to pamiętam ale z filmów, za młody jestem, temat uważam za zamknięty już nie pisze ,koniec i kropka , nie chce mi sie juz pisać - ogólnie Nissam Patrol króluje :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |