Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biskup dobrze diagnozuje, ale milczy o przyczynach... |
a tam a widzialem Cie na marszu:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biskup dobrze diagnozuje, ale milczy o przyczynach... |
NIE polecam polowej oszuści i tyle. Kowale a nie spece od komórek.
|
|
Chciałbym dotrzeć, ale w sobote jest mecz. Po dordze ze stadionu do domu dużo barów - wszystko może się zdarzyć :]
|
|
to moze ze wzg na Ptysia, spotkamy sie w pizzerii? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
IDIOTA !!!!!!!!!!!!!!! "azebys wiedzial" albo "bys sie zdziwil" TY KRETYNIE BAWELNIANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Można motorem,skuterem,samochodem,rowerem,samolotem,latawcem , a także łodzią podwodną. Róża Lux
|
|
ulus idziemy ;)?
|
|
Tak to prawda. W takim wypadku płaci się opłatę manipulacyjną w wysokości zdaje się 10% kary.
|
|
MaYkeL zrownywanie wszystkich juz przezywalismy, jakos w zadnym kraju to nie wyszlo :) Zalozenia piekne, lecz niemozliwe do zrealizowania. Niby na jakiej podstawie lekarze maja pracowac iles tam czasu (nie wazne ile) spolecznie? To jest kazdego indywidualna sprawa. Obowiazek pracy spolecznej dla lekarzy zatrudnionych w prywatnych klinikach, no prooooosze, litosci. Widze, ze jestes kolejnym zwolennikiem "bezplatnej" sluzby zdrowia. Jestes sklonny zaplacic za leczenie ludzi ubogich? Prosze bardzo, przekaz pieniazki na konto organizacji charytatywnej, rozdaj na ulicy, cokolwiek, ale nie zmuszaj do tego innych! Ja chce placic tylko i wylacznie za zdrowie moje i mojej rodziny. Bogaci lekarze, hmmm, niecale 1000zl etat w szpitalu z morderczymi dyzurami, ogromna odpowiedzialnosc (czy mamy cos cenniejszego niz zdrowie i zycie?), stres, ok. 2000zl po 30 latach pracy, mila perspektywa, prawda? :)
|
|
Jest to mój pierwszy post, gdyż mnie poniosła Twoja wypowiedz MaYkel. Nie wiem, kim jesteś i co robisz poza cykaniem fotek, ale jak piszesz takie "prawdy" o zdobywaniu szacunku przez nauczycieli u uczniów to proponuje Ci abyś porzucił swoje szacowne zajęcie np. na rok czasu zatrudnił się w szkole typu gimnazjum albo, jeśli nie dajesz sobie rady z dziećmi to wybierz jakąś zawodówkę, a i w LO będziesz miał pole do popisu. Zdobądź w tych kilku nauczanych przez siebie klasach szacunek i pokaż tym „drogim nauczycielom”, że można. Potem opublikuj swoje metodę i uzdrów polska szkołę… Pozdrawiam
|
|
UUU Kiler!!!! Jak mogłeś zrobić taką przykrość naszemu ptysiowi......... :(((( JAK ŚMIAŁEŚ (PLASK!!!)!!!! :D
|
|
Nie pisze z zrównywaniu ludzi, tylko o równych szansach w dostępie do opieki medycznej zarówno dla ludzi bogatych jak i ubogich. Jeśli chodzi o moje poglądy, to jestem zwolennikiem odpłatnej służby zdrowia ale w przystępnych dla każdego cenach i sprywatyzowaniu ubezpieczenia społecznego które by pokrywało koszt drogich zabiegów typu operacje. Ubezpieczenie takie powinno być obowiązkowe wśród ludzi pracujących na podobnych zasadach jak obowiązkowe jest ubezpieczenie OC. Dlaczego taksówkarze , fryzjerzy, mechanicy nie maja pracować za darmo? Bo nie ma takiej potrzeby, od ich pracy nie zależy życie, a ceny ich usług są raczej przystępne i dostępne.
|
|
Obietnicę spełniłem.Ludzie ruszcie się.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |