Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rozwiódł się z żoną, by uciec przed wierzycielami |
będą pewnie 3 linie kursować co 30 minut a ceny biletów będą Normalny -4,60zł Ulgowy -2,30zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rozwiódł się z żoną, by uciec przed wierzycielami |
niech te BMK-i stają ze mną na światłach,a z uśmiechem na twarzy będę patrzył jak zasraniec dumnie patrzy na mnie przez lusterko wsteczne.ja w swoją skorupkę jeszcze kasy nie ładowałem i przez parę najbliższych lat nie planuję ładować.
|
|
pyzy nalezy dogotować, jak gryczana ktośiek
|
|
Polecam salon Laura dla naiwnych jesli chcesz zaplacic za koloryzacje wlosow 1 kolorem kwote 200 zl ten salon jest wlasnie dla Ciebie.W mojej opini z wymienionych salonow ,ktorych mialam przyjemnosc czy tez pecha uczeszczac,jest salon Pana Adama na Wyszynskiego,pani Beaty na Mickiewicza czy tez pani Grazynki na Bema, salon Laura na Mazowieckiej i uslugi mojej kolezanki ,ktora jest samoukiem , to musze przyznac,,ze koloryzacja-samouka wychodzila zawsze najlepiej. kwestia obciecia salon pani Beaty i pani Marta u Pana Adama.To by byla taka obiektywna opinia na ,ktora zapracowali,A tak naprawde z koloryzacja jest tak,jak sie komu uda...loteria
|
|
podkowa Ci się urwała?
|
|
informacje o cenach również mile widziane
|