poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska żałoba narodowa - a w wydziale propagandy KC PZPR-pis? Sylwester marzeń.

O Grzesiu wie gdzie mnie szukać. ;] powiem Ci coś LoL to ********* strategia wymagająca kombinacji, strategicznego myślenia i planowania, to że mam w nią dobre wyniki mówi samo za siebie, to samo tyczy się umiejętności gry w szachy, czy logicznego myślenia, patenty mam fajne i wyskrobałem sobie na papierze, inspirując się właśnie grami oraz możliwościami najnowszych odkryć technologicznych, o których często czytam w Focusach połączyłem to z własną inwencją twórczą i boom masz kilka fajnych patentów, coś jeszcze masz ciekawego do powiedzenia?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska żałoba narodowa - a w wydziale propagandy KC PZPR-pis? Sylwester marzeń.

Cześć jak ktoś szuka fryzjera damsko-męskiego to polecam http://www.fryzjerlomza.pl/
http://www.facebook.com/SalonFryzjerskiKarina?ref=hl

ktośiek

Re: Polska żałoba narodowa - a w wydziale propagandy KC PZPR-pis? Sylwester marzeń.

Będzie to wyglądać tak, że problemy MPK będą problemami właściciela firmy a nie problemami naszymi, czyli miasta. Nie będzie potrzeby dopłacać z budżetu (czyli z naszych podatków) to tego wszystkiego. Podobnie zresztą wypadało by zrobić z PKS Łomża.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

sklep na Wiejskiej, sami robią

Ten gość to chyba Polskę z USA pomylił, albo żyje w innym świecie. Za dużo bajek ogląda. 10 lat temu to można było patentować, a dziś to można patelenkować swój mózg o ile się go ma.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org