Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVN Siedem bez koncesji od KRRiT |
Robercie Dragonie :D:D Gdy czytałem pierwsze posty tego tematu, faktycznie myślałem, że coś tam wyskrobałeś ale po zapoznaniu się z resztą wątku sądzę, że jesteś po prostu chory lub najzwyczajniej w świecie masz cholernie bujną wyobraźnię. Ale czego spodziewać się po młokosie z koprem pod nosem, który szczyci się wynikami z gry w LOLa! :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVN Siedem bez koncesji od KRRiT |
Psy nie uciekły ze schroniska.Tak jak pisze MiYu zgłoszone są do odłowienia. Edvard18 to nie są te,o których piszesz.Oba są dość duże.A rudy jest bez plamek.Czarny nie pamiętam,czy ma krawat.Widziałam je raz,ale niestety późnym wieczorem i nie miałam na co ich złapać. Najwięcej informacji jest,że są na Szosie do Mężenina na wylocie na Zambrów. Byłam tam wczoraj rano,dziś trochę później,bo 0 10.Jutro sprawdzę wcześnie rano.Zastanawia mnie tylko,czy nie maja gdzieś domu,a włóczą się po Łomży. Dziś koleżanka powiedziała mi,że w ubiegłym tygodniu były na Reymonta.
|
|
pasażerowie dopłacą. Zostanie 3 kierowców i wystarczy jak będzie trzeba to się za grosze podwykonawców na zlecenie dobierze.
|
|
zawsze tam się odbywa na wiosnę. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |