Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ks. Isakowicz: chodzi o homoseksualizm abpa Juliusza Paetza, a nie przyjaciółkę |
komputery GIGABAJT kazańska 2. naprawia i telefony i nie zdziera pieniedzy moim zdaniem. polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ks. Isakowicz: chodzi o homoseksualizm abpa Juliusza Paetza, a nie przyjaciółkę |
ad. 2. liczysz granice, badasz asymptotyczność... potem liczysz pochodną i przyrównujesz do 0... w miejscach zerowych, w których następuje zmiana znaku są ekstrema mozesz jeszcze sobie policzyc drugą pochodną i zbadac punkty przegiecia... apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Re: Ks. Isakowicz: chodzi o homoseksualizm abpa Juliusza Paetza, a nie przyjaciółkę |
pod wiata dobre gierki mają
|
|
Re: Ks. Isakowicz: chodzi o homoseksualizm abpa Juliusza Paetza, a nie przyjació |
hehe to ten chłopak to to to jest ten Ptysiu:P hhihihihi ludzie więcej szczegółów bo nie da rady wam teraz pomóc "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |