poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy Jestem klonem żyda paplaka?

No coś ty, uzbierano ponad 90 tyś zł!

"90.874 złote wpłynęło wczoraj do godz. 21.00 na konto bankowe obsługujące łomżyński XXI Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Choć sam finał i towarzyszące mu zwykle wydarzenia przebiegł skromnie, łomżyniacy wykazali się ogromnym sercem i otworzyli swoje portfele przed wolontariuszami."

http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/3687-hojni.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy Jestem klonem żyda paplaka?

To masz te swoje pozytywne komentarze popaprańcu zasmarkany:):)

Autor: manon (---.lomza.mm.pl)
Data: 13-01-13 14:12

Ciasto smakuje jakby było z proszku, a dodatków na pizzy, tyle co kot napłakał. Dnnooo!!!
A na stronie nie ma menu.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Autor: stefan czesio (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-01-13 00:11

Widać że w Diavolo nie jadłeś , ten post mówi wszystko............ i nie reklamuj podrabiaczy promocji i menu .........strasznie nie lubię jak ktoś na cudzej pracy i pomysłach próbuje biznes robić.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Autor: szogunek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 06-01-13 19:51

brak sosów na wynos pizza za cienka i smak taki sobie ale może się wyrobią z czasem ja na razie podziękuje
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

To narazie tyle.

Dbaj edziu o gimbusów dbaj bo chłopie z torbami pójdziesz jak oni przestana wagarować a zaczna chodzic do szkoły :):)

Czy wiecie gdzie w Łomży można kupić świeże ryby morskie?

Treść jest ukryta

Ale te akurat bija na głowę wszystkie pozytywne :)

Czy morskie to nie wiem ale rzeczne to na pewno na Woj. Polskiego na przeciwko kościoła.

oj wiesz co, parsknę tyko śmiechem, bo nie mam o czym gadać z debilem ;] jesteś głupi, że aż boli.

podłączam się do pytania. szukam dobrego stomatologa.

Idz i zapytaj, lub zadzwoń, temat na forum potrafisz zalozyć, a zadzwonic z zapytaniem juz stanowi problem.nr tel znajdziesz w GOOGLE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org