Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciekawe z internetu !!!!!!!!!! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciekawe z internetu !!!!!!!!!! |
Widzę i zezowaty sobie autoreklamę robi?
|
|
Stefan Czesio- znam temat od kuchni bo może dorabiam jako tzw. Tajemniczy klient? Pomyślałeś o tym? Co więcej lokalik polecam nie dlatego, że to biznes jakiegoś znajomego czy coś w tym stylu (oj nieee, a gdybym miał mu w jakiś sposób pomóc to z chęcią zaprojektowałbym mu na początek, porządną stronę internetową) polecam lokalik dlatego, że jedzenie mają bardzo dobre w porównaniu do ceny. Co prawda strona internetowa jest w powijakach, a gdy zamówiłem pizzę przez telefon to dostawca nie miał mi wydać reszty z 50zł i mają mało sosów, ale to mnie do nich nie zniechęca. Maruda- Nie wiem czy dowożą do Jedwabnego, a jak chcesz i umiesz zrobić lepsze frytki to sobie rób jak nie stać Cię na te z City pizza albo wpier*alaj te wypierdółki z McDonalda które masz tam drożej i jest ich dużo mniej.
|
|
Gdzies dzwonia tylko nie wiesz w ktorym kosciele. TESCO TESCO TESCO
|
|
Żenada moi Wielcy Państwo ! żenada ! Takie miasto jak Łomża, tylu mieszkańców tylu zamożnych właścicieli firm a "uzbieraliśmy" okoł 35 tyś....wstyd na cały kraj. Dziwi mnie czemu żadena z naszych władz lokalnych nie zainteresowała się akcją i nie pomogła Panu Pyczotowi ? może wtedy by się udalo więcej zebrać ... ale po co? (z tego co słyszałem) nawet za salę chcieli kasę . Ku..wa w takim dniu ??? bójcie się ludzie BOGA ! Prezes S. mieszkaniowej P , Dyrektor szkoły, Prezydent Miasta pod takimi tytułami i takim patronatem powinno odbyć się kwesta !!! i jeszcze jedno ale na ratowanie zabytków daliśmy więcej niż na ratowanie życia... przykre Marcin nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |