Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obowiązkowa szczepionka co 10 tygodni? |
ale fantazje niektórzy mają. lokal dla starych bab i tyle
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obowiązkowa szczepionka co 10 tygodni? |
Kto wybiera sie na egzamin krotkofalarski w marcu??
|
|
Na CB?
|
|
To jak zdasz egzamin to przyslij mi kiedyś jakąś QSL-kę.
|
|
To moze porozmawiamy o udanych silnikach volkswagena 2.0 Tdi i 2.0 TFSI? :) Przeciez teraz to co robi VW to smiech na sali. Nie mozna widziec wszystkiego ze albo czarne albo biale. Sa udane modele aut na F,sa udane starsze silniki VW i sa takie ktore sa poprosu niedopracowane,wydaje mi sie w celowy sposob zeby zarobic na serwisie/czesciach zamiennych.Chyba ze rozmawiamy o starych 10-15 letnich samochodach.W takich to przeciez wiadomo ze predzej czy pozniej cos padnie.
|
|
|
Dobrze piszesz "zaścianka" łomża nigdy nie będzie pełno wartościowym "miastem"bo żeby żadzic miastem to trzeba mieć JAJA!!!Trzeba walczyc o swoje,o to co się komu należy,ale wiadomo ze lepsze od walki jest schowanie Łba w piasek i czekanie na ochłapy jakie Ci sie trafią!!!! Ostatnia władza "miasta" może miała i ma konflikt z prawem,ale z tymi ludźmi zawsze można było coś załatwić,względem promocji "miasta"!!!!!Władza nasza łomżyńska myśli żę........... JAREK Polskie zbaw???. Śmiejecie się z Kolna??,no i co z tego ze nie umieją parkować!!,jeżdżą pod prąd!!!,ale przynajmniej burmistrz poczuł się jak człowiek udostępnił plac,scenę,były koncerty, grochówka no i przede wszystkim to czego u nas w "mieście brakowało masa ludzi!!!!Ale miasto ma tyle pieniędzy że może pokusić się o wybudowanie hali targowej ,to chociaż staż miejska dostanie nowe lokale na swoją działalność od 7.30-15.30,bo później jak trwoga to do Boga!!!!Trochę mnie poniosło,wrócmy do orkiestry w tym roku gra pod hasłem "Dla Ratowania Życia Dzieci i Godnej Opieki Medycznej Seniorów” ,no tak seniorów! Pan Prezydent pewnie senior???ale co mu tam Państwo zapłaci za jego GODNĄ OPIEKĘ MEDYCZNĄ!!!!
|
|
motyllusowaty o czym Ty tutaj mi piszesz ? w dupie mam WOŚP i ich wielką akcje a wiesz dlaczego ? Bo przez cały rok staram się pomagać i robię to ze skutkiem, baa uwież mi, że własnie większość was wośpowców uważa że da 5 zł do puszki i na rok ma obowiązek z głowy. drugą rzeczą jest prosty fakt WOŚP 54% dochodów przeznacza na cele statutowe Caritas 99% więc z dwojga złego wolałbym tą drugą organizację wspierać I wogóle co to za moda że musi być głosno, koncerty i nie wiadomo co-najlepiej to żeby pół Łomży dało coś za darmo drugie pół przyszło oglądać. Czy organizacja WOŚP to jakiś obowiązek ? Uwież mi są rzeczy ważniejsze nawet i dla miasta, Pewnie każdy by chciał tylko żeby miasto dawało na to dawało na to, ale z kąd brać ? Co z tego że burmistrz Kolna dał pare groszy no pewnie tylko ciekawe czy burmistrz Kolna zorganizowałby Gościniec za grube pieniązki albo NIGHT Power ? Trzeba mierzyć siły na zamiary i przestać płakać, skoro w Łomży nie ma zainteresowania Wośpem, więc za rok poprostu skromne delegacje kwestujących, aukcje internetowe i najlepiej na tym wyjdziecie :) Kasia..
|
|
Chodzi mi tu bardziej o odśnieżanie płatne . :)
|
|
Dziekuje za info. ;)
|
|
Zbójna???Zbójna do tej pory gra jest 21.20 a atm impreza rozkręca się dopiero na ostro!!!!cały czas koncerty!!!!Wiadomo co władza to władza!!!!Tam nie ma oszczędności na nowe auto prezydenta,bo tam nie ma prezydenta!!!!!!!! Może łomży potrzebny jest SOŁTYS ??? Kamil Modzelewski Jak CBŚ to 664 934 713 nie szukać po IP poszłem na łatwizne Wybudujmy w łomży lepiej kolejne 4 CPN -to ma sens!!!
|
|
hah nie no stary nick nie chciało mi się zakładać nowego konta :D
|
|
HokusPokus to co takiego sam/a robisz ? cyt " Bo przez cały rok staram się pomagać i robię to ze skutkiem.. "- może jakiś przykład ?
|
|
a ja w dupie ma caritas ,JARKA I całe PIS
|
|
zezowate szczescie Grudzien 2012- "Kibice Dzieciom IV" DSM w Nieławicach Listopad 2012- Ratujemy Łomżyńskie Zabytki (cmentarz w Łomży) ....... nie będe wymieniał tak bo, nie robie tego dla odhaczenia, tylko dla samego siebie ! Gościniec Łomżyński impreza na 20 tysięcy osób organizowany cyklicznie od kilkunastu lat ? Night Power- profity cięzko jest mi teraz określić może to że młodzi ludzie mieli okazje zobaczyć profesionalny wyczynowy sport ? Może profity są długoterminowe ?
|
|
Już więcej nie piszę bo mogę za bardzo ubliżyć tym "prywatnym inwestycjom" dobranoc
|
|
ja jednak chciałbym żebyś się wypowiedział :) Kasia..
|
|
ad. HokusPokus Nie bądź większym zasrańcem niż jesteś. "motyllusowaty" ma bardzo dużo racji. Twoje przygłupie gadki nie najlepiej świadczą o twej inteligencji. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie atakuj ludzi, do których ci daleko.
|
|
Jeszcze jedno : piszesz "... w dupie mam WOŚP i ich wielką akcje a wiesz dlaczego ?... " oraz : " .... WOŚP 54% dochodów przeznacza na cele statutowe Caritas 99% więc z dwojga złego wolałbym tą drugą organizację wspierać ... " PYTANIE : skąd masz takie dane ?
|
|
Witam . Dostałam od ginekologa skierowanie na badania min morfologia , mocz ,glukoza i czy ze skierowaniem płaci sie coś na kazańskiej 2 ? jak tak to ile?
|
|
Kiepsko wośp niestety
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hm klechy zatruły umysły mieszkanców tego miasta i dobry pomysł i energię jaką daje akcja WOŚP przedstawino w bardzo złym świetle. Zła wola wielu mieszkanców tegbo miasta jaką wyssali z mlekiem matki została ujawniona przy poparciu miejscowego kleru i tak ta wspaniała akcji na rzecz niesienia pomocy zwyczajnie w tym mieście padła. To miasto i ci ludzie sobie na to zasłużyli. Na biede , zacofanie intelektualne i kulturalne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |