poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
presja ma sens

brzydula, zapewne źle wybrałaś osoby z pośród nadesłanych CV :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: presja ma sens

: Prawo jest prawem
a co ja mam powiedzieć o twoim " zasrańcu" ?
z kąd Ty możesz wiedzieć jaką ja mam pasję i czym się zajmuje, dlatego delikatnie zironizowałem na temat tego, że oceniasz człowieka po wypowiedzi na forum internetowym, widocznie nie zrozumiałeś :)

: motyllusowaty
promocja była kiepska, i z tym musisz się zgodzić nie wiem jak wyglądała wasza kwestia w postaci organizacji i dlatego nie oceniam.
Ale podam prosty przykład na zwiększenie frekwencji
Dlaczego nie rozstawiliście prowizorycznej sceny np: na parkingu Kauflandu, centrum 4+ czy piwiarni Warka ? uwież mi że ludzie przechodzący nawet zatrzymywaliby się na chwilkę
ad licytacji.
Jedno wiążę się z drugim brak organizacji więc brak potencjalnego klienta na przejażdżkę off roadową. Widocznie pośród zgromadzonych nie było amatora na tego typu rozrywkę, ja np: dałbym 50 zł za przejażdzkę w postaci DRIFTu, bo chciałbym spróbować off road mam swój mały, jeżdzę quadem więc np nie zalicytowałbym tej atrakcji

POMYŚLĘ MOŻE POTRZEBUJE OD KIEDY DO KIEDY NIECHODZE JUZ DO SZKOŁY A MAM ZAJĘCIE NAJLEPIEJ 18 MINIMÓM

dla wyjasnienie nigdy nie wesprę Caritasu bo uważam , że pomoc docierajaca przez tą instutycję w postaci środków zebranych od społeczeństwa jest wykorzystywana i wspiera działania zmierzajace do umocnienia i uprzywilejowania kościoła katolickiego co zakres jej odziaływania czyni ograniczonym. Nie wiem tez skąd niektórym przychodzi do głowy ,ze 99% środków zebranych przez Caritas idzie do ludzi a przez WOŚP tylko 55% ot prosze jaka propaganda Caritasowców aby wyeliminowac konkurencję.

rudy błazen z druhem

Wieksze 15 195x65

Zezowate szczęście, przeczytaj pełne sprawozdanie, to będziesz wiedział, gdzie są różnice i z czego wynikają. Jak już wyczytasz, to pochwal się tu na forum efektami dociekań.

http://caritas.pl/images/stories/raporty/Caritas_Polska_sprawozdanie_finansowe_2010.pdf

http://s2.wosp.org.pl/uploaded/files/files/Bilans%20Fundacji%20za%202011.pdf

follow me

Witam
Gdzie w Łomży można sprawdzić-naprawić pompo wtryskiwacze.
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org