Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy możecie sobie darować przed świętami facjate tego pisowca razem z jego życzeniami |
to jest model taki jak ten pierwszy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy możecie sobie darować przed świętami facjate tego pisowca razem z jego życzeniami |
Następna chujnia która sie na forum reklamuje!!
|
|
Re: czy możecie sobie darować przed świętami facjate tego pisowca razem z jego życzeniami |
Ty nie jesteś z łomży !!!!! To czego się interesujesz? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zajdę i ja około 16 , popatrzę jak madziulka wygląda :) madziulka, chyba nie uciekniesz co ?? ***** ***
|
|
Treść jest ukryta
|
|
maruda mnie mozesz zobaczyc zapraszam tylko obok egipt 24h hehe
|
|
Witam, jestem mechanikiem i z doświadczenia wiem ze skoda jest produkowana z częśći podróbkowych czyli zamienników oryginału, świadczy o tym też cena tago samochodu i na częściach które wymieniałem nie raz w tym badziewiu pisze "made in france" i jeszcze wiele innych więc te części wyglądem tylko przypominają vw , blacharka niby ocynk a schodzi pod paznokciem..... nie polecam auta, nawet wygląd jej to taka bez jaj taczka w której można słuchać jedynie disco w polu, polecam markowe auta starsze o te dwa trzy lata ale nie robione z częśći podróbkowych - dla przykładu vw golf jest droższy a mniejszy od skody, mówie o nowych golfie i skodzie, volwo. To już reno dacia też to renault i nie polecam także tych badziewi zrobionych na złość mechanikom ogólnie na "f" aut nie polecam :)
|
|
Skoro 4lomza jest najgorsza stroną to po co na nia wchodzisz?? Masz jeszcze 5 do wyboru :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |