poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Japonia wycofuje się z obowiązku szczepień, umieszczając na etykietach ostrzeżenie o zapaleniu mięśnia sercowego

a ja wczoraj widziałam na hali targowej, jak się wchodzi -prosto za mięsnym w lewo do końca. Nie wiem czy fajne, ale na pewno są

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Japonia wycofuje się z obowiązku szczepień, umieszczając na etykietach ostrzeżenie o zapaleniu mięśnia sercowego

http://www.gowork.pl/opinie_wszystkie -o pracodawcach

Pracuj w wakacje u siebie tak najlepiej!

Mój blog: http://abantonino.blog.onet.pl

Re: Japonia wycofuje się z obowiązku szczepień, umieszczając na etykietach ostrzeżenie o zapaleniu mięśnia sercowego

Treść jest ukryta

Praca w ekipie tesco to chyba najgorsze co może być. Gorzej mają chyba tylko ochroniarze co pracują w tesco ;p

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

gdyny nie jadl to by nie ocenial czy lepsza czy gorsza a tak ma swoje zdanie wyraznie napisal "( jak dla mnie )"!!! wiec o jaka reklame ci biega kolego? mi rowniez lepiej ona smakuje niz z diavolo... gdyby byla identyczna to bym nie pisala ! a to ze robi biznes na cudzej pracy to w jaki sposob to stwierdziles? pracowal tam czy co? jak taki modry jestes i myslisz ze tak latwo zrobic pizze tzn ciasto do niej po jej skosztowaniu to jestes kozak! ile bys razy jadl to i tak ci w domu nie wyjdzie to samo! to jest gastronomia stefan czesio! to nie bluzka na straganie taka sama co u sasiadki obok! powodzenia i szybkiego rozwoju zycze dla CITY PIZZA !

Witam płace 150 za gram złota proszę dzwonić 515313300

Dla mnie bomba, pizza ma dużo dodatków, dodatki są świeże i smaczne, dobrze je rozprowadzają po całej powierzchni pizzy, w dodatku frytki to prawdziwe frytki a nie jakieś pierdółki z McDonalda, kupując małą porcję frytek za 5zł masz ich więcej niż w dużej z McDonalda, w dodatku, smakują jak prawdziwe ziemniaki, a nie chemiczne gówno. Jedynym minusem jaki mają to ubogi wybór sosów, są tylko dwa, czosnkowy i pomidorowy, który (tutaj plus) robią z pomidorów i smakuje jak prawdziwe, starte pomidory. W skali od 1 do 10 daję mocne 9+ i mam nadzieję, że niebawem będzie więcej sosów w ofercie w tym curry i mój ulubiony BBQ.

Za 5 zł frytki z jednego ziemniaka ??

Chyba cię edziu pogieło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kilo ziemniaków kosztuje 0.70zł a wiesz ile z tego będzie frytek ??

Na cały dzień by ci w tej piździerni starczyło dla kientów :):)

DiDi

Ja kiedyś tam pytałam obok poloneza i gość wycenił same złoto nie wspominając nic o kamieniu.Później byłam na Dwornej przy Krasce to powiedział że kamień jest wiele wart i On go wcale nie wyceni bo nie chciałby mnie oszukać.Że On może wycenić same złoto.I tak do tej pory pierścionek leży u mnie;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org