wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
studenci zagłosowali

dobra za tydzien sie znow spotykamy
i ma byc wiecej ludzi!!!
a i dziekuje dziewczynie o nicku pijana powietrzem:P za pomysl
a fajnie bylo:D
hehe
dziekuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: studenci zagłosowali

os. Konstytucji 3 maja. Nr bloków nie podam bo nie wiem (ale stawiam na 1 i 3 a za fotografem jest blok nr 5).

"Duma narodowa to najgorsza ze wszystkich dum. Gdy człowiek nie ma już nic z czego mógłby być dumny, chwyta się tej ostatniej deski ratunku, jaką jest duma narodowa"

Można by takie wyszczuplające lustro przebiegle zamontować w domu i niech kobieta żyje sobie w słodkiej nieświadomości,a tak poważnie to kochanego ciała nigdy za dużo
--------------------------------------------------------------------------------

Cztery osoby zginęły w wypadku, do którego doszło w sobotę na drodze w okolicach Uniejowa.
Zdarzenie miało miejsce kilka minut po godz. 18. Według policji, ze wstępnych ustaleń wynika, że jadący z nadmierną prędkością ok. 150 km/h opel corsa wypadł z drogi i uderzył w drzewo.
W wyniku uderzenia auto przecięte zostało na pół. Podróżujące nim cztery osoby poniosły śmierć na miejscu. Prawdopodobnie jest to rodzina.

Po prostu brak wyobraźni u kierującego corsą,, jaki skutek, widać.

Pozdrowienia

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

nie dawac łąpówek w (L)kach

Bravo chłopaki!Teraz to już może być tylko lepiej.

Patrzę Ptysiu, że po bierzmowaniu od razu masz inne rozumowanie różnych spraw - gratuluję.

Zaden madafaka niepodskoczy do Polaka.

Rudzielec_21a masz odpowiedzi do tych zadań, czy masz tylko treść?

Witam
Poszukuje kontaktu z osobami interesującymi się starą polską motoryzacją, a wszczególności motocyklami marki Junak.
Chciałbym takowy motocykl zakupić i szukam wszelkich informacji na jego temat (włączając w to również kontakt z osobami chcącymi ten motocykl sprzedać).

Jeżeli masz jakieś informację na ten temat napisz do mnie:
lagodny@o2.pl

Pozdrawiam
LIPA

NIE MA ZA CO TYCH BRAW BIĆ . 2 BRAMKI ALE ZE STAŁYCH FRAGMENTÓW GRY. TO NIE TEN SAM ŁKS CO JESIENIĄ. DO ROBOTY DZIEWCZYNY.

aha i dodam jeszcze slowa degrega z forum mw w lomzy, to chyba wyjasnia za co nielubie mw..... niech zyje wolnosc slowa, hehehe szczegolnie na forum mw lomza.

"Troche sie pozmieniało na forum za co przepraszam, jednak zmusiła nas do tego sytuacja, na forum udzielali sie ciagle ci sami ludzie za co im dziękuje. Jest nas zbyt mało dlatego doszliśmy do wniosku, że w chwili obecnej zbędny jest podział na tyle działów. Wystarczą dwa podstawowe. Jak zauważyliście, dostep do forum mają wyłącznie uzytkownicy zarejestrowani, co pozwoli nam eliminowac osoby działające na naszą szkodę, a także obserwatorów którzy nic nie wnoszą w rozwój fora.

Za wszystkie utrudnienia jeszcze raz przepraszam i życze bardziej efektywnej obexcnosci na NASZYM FORUM."

jak on to ladnie ujal " co pozwoli nam eliminowac osoby działające na naszą szkodę, a także obserwatorów którzy nic nie wnoszą w rozwój fora"

pozdrawiam

Te firmy co to robią to wiedzą co można i jak, na al. Legionów tam co kiedyś były tworzywa przed pomem, ewelin nazwa firmy ja tam kiedyś to robiłam i fajnie wyszło.

Gdzie najlepiej w Łomży zanieść telefon do naprawy?? A gdzie byście nie polecali go zanosić bo wycinaja ludzi. Podawajcie miejsca...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

dobrze ptysiu, że guza nie szukasz...

Uwazam ze kazdy polak powinien chociarz na chwile przystac w biegu codziennych spraw zastanowic sie nad soja postawa.. chocby dla neigo zaczac cos zmieniac..

"Co do tego, że cztery pasy się kończą. Czy w takim razie na tych skrzyżowaniach nadal powinien być jeden pas na wprost? Czy to jest problem tych skrzyżowań?"

Tak to jest problem szczególnie na drugich światłach przy dworcu PKS, gdzie jest jeden pas dla jadących prosto i drugi dla jadących prosto lub skręcających w lewo. Tak się sklada, że większość ludzi jadących lewym pasme wcale nie ma zamiaru skręcić w lewo, tylko jedzie prosto i potem próbuja przejechać na prawy pas ..

PS. Opinia potwierdzona przez innego zorientowanego w tej materii;-)

Po drugie nie podoba mi się (to już opinia nie potwierdzona przez zorientowanego), że zamontowana tam sygnalizacja nie pozwala na zawracanie. Wyjeżdzająć np. z rynku przy PKS chcąc jechać sikorskiego w kierunku woj. pol. muszę przejechać prosto przez skrzyżowanie i zawrócić dopiero przy zjeżdzie przy lider pricie. Logiczne prawda?? A nasz drogówka teraz tylko czatuję na pechowców tam zawracających ;-/

aha i jeszcze jedno odnoscie urzytkownikow szamac i sura jestescie zalosni. zrobcie cos kiedys sami a nie obrabiacie tylek innym

zalosne

"Nie, nadal twierdzę, że problemem jest to że na dalszych odcinkach nie ma dwóch pasów, a nie to że na skrzyżowaniu są."

To w takim razie czemu przy zaszłorocznym remocie nie powstały te dwa pasy? Bo dostosować światła do czegoś co dopiero ma powstać (za 15-20 lat?? a możę nigdy ?) jest chyba trochę bez sensu.

A co tego zakazu zawracanie, wystarczyło zamiast sygnalizatorów ze strzalką skrętu w lewo dać sygnalizator z narysowanymi strzałkami skrętu w lewo i w dół. Chyba w GW było to opisane swego czasu.

.......

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org