Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W obronie wolności mediów. |
Być uniwersalny, dawać z siebie 300% normy we wszystkim co robi, najpierw zająć się robotą, a potem pierdołami, znać przynajmniej w dobrym stopniu język Angielski (taaa niezależnie gdzie jesteś po angielsku dogadasz się prawie wszędzie i prawie z każdym), podporządkować się szefowi (ale bez przesady, żeby nie włazić mu w dupę, pracownik powinien czasami wyrazić swoje zdanie i swoją opinię), na cholerę mu kilka kierunków studiów? Może być naprawdę dobrym i szybko uczącym się pracownikiem po średnim wykształceniu, nie raz w robocie spotykałem tłumoków i ślimaków po wyższym lub robiących wyższe i uwierzcie mi, byli dużo mniej wydajnie ode mnie lub ludzi po średnim na tym samym stanowisku, przykładających się do pracy tak jak ja.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W obronie wolności mediów. |
Musi być dyspozycyjny i zmotywowany do pracy. Oczywiście pierwszy miesiąc za darmo później na umowę śmieciową lub na czarno.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to bardzo ciekawa lektura to co piszecie... w ostatnim czasie przeprowadzałem właśnie rekrutacje i co się okazało z kilkuset CV kandydaci na pracownika jakże z pięknymi dyplomami, po uniwersytetach i politechnikach, zarządzaniach i marketingach i **** wie co jeszcze z doświadczeniem ale tylko zapisanym na papierze w CV, a jak przyjdzie co do czego to ... wielka kicha brak samodzielnego myślenia NIEZARADNOŚĆ i nieudacznictwo,
|
|
auto ma służyc mnie,a nie na odwrót.więc myślę,że skoda czy vw jest spoko follow me
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja tam już w paru firmach pracowałem.zawsze to ja rezygnowałem z pracy,a nie na odwrót.uświadomiło mnie to,że pracodawcom zależało na takim niewolniku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |