Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydaci na prezydenta Łomży |
W/g mnie to Małachowskiego 13, 11. Pozdrowienia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydaci na prezydenta Łomży |
Życie uczy,że najlepiej zawsze kierować się zasadą ograniczonego zaufania.
|
|
Marsz ku czci wielkiego Polaka.Obecność obowiązkowa.
|
|
inne myślenie może i ma, ale dalej potwierdzam to, ze ptysiostan nie umie pisac ;p
|
|
brawo :)
|
|
http://www.taxi.lomza.info/limuzyna.php LUB TEL 96 21
|
|
blablak nie mam kompleksów i niewiem skąd takie przypuszczenia. bella pokaż mi gdzie napisałem że wstydze sie kraju z którego pochodze? Przeczytajcie jeszcze raz ten cytat, a może zrozumiecie że ze swoją dumą narodową może się obnosic każdy pijaczek, pedofil czy morderca, ale POLAK.
|
|
ja wiem ale nie powiem :)
|
|
Zalozylem ten temat zeby wszyscy ktorzy kogos szukaja, jakich starych znajomych, ludzi z ktorymi sie widzieli i zapomnieli zapytac o kontakt itp, mogli znalezc tych ktorych szukaja... ja szukam dwoch osob... Szymon, nazwiska nieznam, pseudo Doctor. znaki szczegulne... okulary (dawno nie widzialem nie mam pewnosci czy wyglada tak jak kiedys). a takze Kamil... nazwiska tez nie mam... kiedys mial blond wlosy do ramion, teraz ma krotkie i tez blond, ale w miedzy czasie wiem ze malowal je kilkukrotnie... jesli ktos moglby pomoc to byl bym wdzieczny...
|
|
nie powiesz bo nie wiesz :) Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
dziekuję za pomoc, niestety ta limuzyna w radio taxi jest już nieaktualna. Jeśli ktokolwiek by szukał to podaję numer do zambrowa 604125859. Jeszcze raz dziękuję za pomoc
|
|
jak narazie to mam tylko treść :), no i czekam na odpowiedzi :)
|
|
ja niedlugo wkleje zdjecie mojej piwnicy i sie spytam o adres :):) gdzie to jest ? ja obstawiam gdzieś nad Starą Łomża ale to mnoże być wszędzie
|
|
nie na polową . co to to nie . może mają pojęcie ale o ich uczciwości to już legendy krążą
|
|
Na Polowej serwis godny polecenia, natomiast nie zanoś do komisu/serwisu przy ratuszu. Mój kolega zaniósł tam telefon w idealnym stanie z małą usterką, a oni zwlekali z oddaniem telefonu po czym oddali inny, porysowany i zepsuty na amen(tamten z pewnością sprzedali za większą kasę...)
|
|
Sprostowanie do wczorajszego postu. Biskup ROMUALD JAŁBRZYKOWSKI Biskup ROMUALD JAŁBRZYKOWSKI Biskup Łomżyński w latach: 1925 - 1926 Urodzony 7 lutego 1876 roku, wieś Łętowo Dąb, parafia Kołaki, Diecezja Sejneńska czyli Augustowska, od 1925 roku Diecezja Łomżyńska
|
|
nemo Nie, nadal twierdzę, że problemem jest to że na dalszych odcinkach nie ma dwóch pasów, a nie to że na skrzyżowaniu są. W kwestii zawracania. Nie wiem co miał na myśli autor przepisu zabraniającego zawracania w takiej sytuacji, ale projektant jest tymi przepisami związany. W tym wypadku, jak przypuszczam, miał wybór między rozwiązaniem takim jakie zastosowano (z konsekwencją w postaci zakazu zawracania), a rozwiązaniem z kolizyjnym skrętem w lewo - tak jak było przedtem, dopuszczającym zawracanie. To nie projektant ustanawił ten zakaz tylko Sejm i Ministrowie. Zakaz zawracania jest konsekwencją zastosowanego rozwiązania. Według mnie, mimo wszystko tak jest lepiej. Dla mnie przepis zabraniający zawracania w takiej sytuacji jest bez sensu. Jest to nielogiczne, bo nie powoduje zagrożenia powstawania kolizji. Przynajmniej w tym przypadku. Jeślii gdzieś będzie potrzeba zakazania zawracania, można by to zrobić przy pomocy znaku. W przepisach ten nieszczęsny zakaz nie jest sformułowany w sposób jednoznaczny. Policja opiera się na interpretacjach tego, co ktoś stworzył, nie bardzo wiedząc co czyni. Teraz nie chce się przyznać do błędu i poprawić knota, a policja zdziera skórę z kierowców. Swoją drogą mogliby nie być tacy gorliwi w tym przypadku. Można przecież zastosować pouczenie.
|
|
i kredki Bambino w TORNISTRZE :D ORKAN
|
|
Do tiger : Za zaistniałe błędy przepraszam. Tego juz nie cofnę. Do FM-INFO Mocne słowa.
|
|
Słowo wstępne do tomika poezji Zenona Faszyńskiego A kiedyś miałem sen. Gdybym otrzymał tomik poezji, którą przekazuje do rąk czytelników Autor, bez uprzedniego spotkania z osobą Autora, po przeczytaniu kilku wierszy pomyślałbym sobie: to taki nasz diecezjalny Ksiądz Jan Twardowski. Poezja Księdza Jana Twardowskiego jest tak głęboko zakorzeniona w obyczaj częstego cytowania, że wydaje nam się, iż jest to obecnie obowiązujący kanon przy pisaniu refleksyjnych tekstów na tematy religijne i nie tylko. Nasuwa się skojarzenie z popularnym powiedzeniem w środowisku młodzieżowym: on „zakolegował się" ze mną. Można pokusić się o stwierdzenie, że ksiądz Jan Twardowski „zakolegował się" z Panem Bogiem. Już samo porównanie osoby autora tomików poezji "A kiedyś miałem sen" do twórczości księdzaTwardowskiego wiele mówi o wartości jego poezji. Cały artykuł link poniżej: http://www.kuria.lomza.pl/index.php?wiad=989
|
|
Na początek, żeby rozruszać forum, pokażę Wam dziewczynę ptysia! Co prawda mówił, abym nie ujawniał tego zdjęcia (bo będziecie zazdrośni), ale czego się nie robi dla rozwoju miasta i regionu... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Zbych
|
|
Ptysiak nie musisz dziekowac adminowi, bo on ma racje, ze na Ciebie najwiecej osob narzeka, brawo admin ;)
|
|
o ;) z 8 zrobiło się 24 ;) a zapowiada się i na więcej... ale ja tam nic nie mówie ;)
|
|
ee sami niejestescie lepsi moze ptysio napisze cos konkretnego kiedys a nawet jaki nie to i tak niezmienia faktu ze ma on prawo pisac co chce i jak chce lepij na forum niz na budynkach albo co gorsze na kosciele :P tolerancja i wolnosc slowa/wypowiedzi pozdro dla ptysia niech chlopak pisze wiecej :) i jeszcze wiecej :) co do poziomu ptysiowych wypowiedzi to sa one adekwatne do tematow jakie sa zakladane na forum na moich tematach ptysio sie nieudziela :D brawo dla ptysia sowizdrzala (moze nan wyrosnie )
|
|
Tak jak sie domyslalem nie zdałem niestety.egzaminowal Chojnowski a oblał mnie na przejsciu dla pieszych za wymuszenie pierszenstwa na pieszym.tudno sie mówi....trzeba próbowac dalej :(:(:(
|
|
MNIE WKURWIA TO ŻE ROBOLE "DROGOWCY" PRACUJĄ W DZIEŃ A NIE W NOCY TAK JAK TO JEST W CYWILIZOWANYM ŚWIECIE. PRZYKŁAD ZAMKNIECIE SKRZYŻOWANIA NOWY MOST - PIĄTNICA - JEŻEWO OK GODZ.14. EFEKT - KOREK DO MUSZLI DEBILIZM.
|
|
DROGI RAFAŁKU BIGI... JEŻELI JESTES AŻ TAK NIE DO MYŚLNY TO SPROSTUJE CHODZI TU O SKRZYZOWANIE TYCH DRÓG DEBILU.
|
|
mnie bulwersuje to, że ludzie się tylko bulwersują, a nic nie robią "....bo ludzie to tylko gadają i gadają, czego to tyle gadać..."
|
|
a_n_i_a6: idź stąd, ścierwo. Jedna jest prawda.
|
|
Trudno mówić tu o kibicach a nawet pseudokibicach. Nie wiem kto to zrobił i nawet nie chce się domyślać. Dla większości zwykłych zjadaczy chleba bedzie to pewnie nowość ale nawet szalikowcy mają swoje kodeksy. Można taki znaleźć międzyinnymi na: http://szalikowcy.com/ P.S. Do zobaczenia na meczu
|
|
coraz gorzej sie robi, najpierw 16latkowie, teraz 12latkowie i dziewczyna 9letnia :/ az strach pomyslec co bedzie za kilka lat :|
|
|
Ta gra jest zryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A wcześniej "Balbinka".:))) Pozdrawiam:)
|
|
ptysiu...gdyby fantazja byla karana to bys dostal dozywocie :)
|
|
dziewczyny lubią jak się im mówi, to co chcą usłyszeć ;) jak umiesz ją rozbawić, powkręcać i zająć rozmową to szanse 100% :D
|
|
Sane One - szanse na co ?. Magdo - dlaczego się nie dowiemy ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kazik dzięki za informację, nie wiedziałem, to co pisałem to znam tylko z opowieści, nie jestem rodowitym łomżyniakiem, tylko przybyszem. Budynek oznaczony strzałką, jest to widok od podwórka budynku na zdjęciu 2. Gdzie jest ten budynek. Pozdrowienia.
|
|
ul. Długa przy Placu Kościuszki :) ...bardzo ładnie wyremontowana... :) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Ulica Długa. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Popatrzę w swoje notatki. Chyba coś bedę miał Adama Skowrońskiego ale sprawdzę to dopiero w czasie swiąt. O pozostałych chyba niekoniecznie. Ponawiam też swoje pytanie: Kto jest autorem portretu św.Maksymiliana Marii Kolbe w Katedrze?
|
|
Dziwię się tym nauczycielom, którzy nie radzą sobie z uczniami. Najwidoczniej się ich boją, bo nie czują sami własnego auterytetu. Uczniowie doskonale wyczuwają wszelkie stresy i niektórzy traktują tę sytuację jako okazję do kompensowania własnych problemów emocjonalnych. To nakręca spiralę chamstwa i brutalności. Szczególnie dokuczliwi są uczniowie, którzy nie czują się dowartościowani w rodzinie lub wśród rówieśników. Szczególnie często ten problem odreagowują nawet dzieci z rodzin bardzo dobrze sytuowanych, w których kontakt osobisty rodzica z potomkiem zastępowany jest przez transakcje finansowe. Ale i na to sa dobre sposoby. Ktoś, kto rozumie młodzież i potrafi z nią rozmawiać ma o niebo mniejsze problemy. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
NIE ŚPICIE . PISZECIE NA FORUM HEHEEHEH. A RANO SZEF ZADZWONI ...GDZIE JESTEŚ...???
|
|
Fajnie ,że ktoś jeszcze nie śpi:) Co tam szef!!!:))) Pozdrowienia dla szefa!!!:))) VOTUM DEO IGNOTO
|
|
gazelo ja jeszcze nie spiue :P i mam zamair jeszcze ze dwie godzinki posiedziec :D:D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gazela do szkoły musze tak rano wstawac:) Róża Lux
|
|
oj wciągające jest to pisanko :) Gazela uważaj bo dołączysz do grona nałogowych forumowiczów - Ryskago wie coś na ten temat, prawda Gosiu ? :) Róża Lux
|
|
Bywają gorsze nałogi :) Ten jest całkiem przyjemny! Nieprawdaż?:))) Ptysiu ,dziecko ucz się -będą z Ciebie ludzie!!!:))) A tak wogóle jesteście już po obiedzie? Ma zowsze Łomża
|
|
Boże, zmiłuj się…
|
|
Mam nawet zdjęcie takiej, tyle że z 1994 roku;-) Dostałem ją chyba rok, albo dwa lata temu w jakimś sklepie w Warszawie. Zostawiłem ją sobie na pamiątkę, ale gdzieś mi się podczas przeprowadzki zawieruszyła :-( Dało się bez problemu wyczuć, że jest "lewa" szorstka w dotyku itd, zresztą dość dobrze widać to na tych zdjęciach. A tu dobra 5złotówka:
|
|
Eeee, to tylko zwykła literówka, każdemu się może zdarzyć. Co innego błędy ortograficzne użytkowników forum...
|
|
ja miałem kiedyś takie 5 zł że środek monety dało sie wyjmować ;-)
|
|
rozni sie przede wszystkim tym ze ma inny kolor, jest bardzo jasna i lekka, a po za tym te "zabki" na krawedziach sa mniejsze i mniej wyczuwalne =)
|
|
Już w kilku tematach zwracałem uwagę na błędy userów, ale nie na literówki, ale np. kont zamiast kąt czy naturalno zamiast naturalną. A to jest denerwujące.
|
|
zrodek to i w 2 zl da sie wyjac
|
|
środek* Ma zowsze Łomża
|
|
Miałem dwa ... M35 i ME45 chodzą ok. A tak przy okazji, Siemens sprzedał dział telefonów komórkowych firmie Benq.
|
|
Wow dzieki za informacje :P Zbych
|
|
Ptysiak on reklamuje bitefight-a w poscie, a Ty pod swoim debilskim obrazkiem masz az 2 linki i kto tu to reklamuje ? ;] Ptysiak wytęż te gały !!!!!!!!!!! ;p
|
|
Wreszcie będzie okazja (http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7359), żeby ktoś z "góry" poczuł na własnej skórze, a właściwie pupie jakość drogi 645 z Łomży na Olsztyn! A swoją drogą ciekawe, którą drogą Premier wróci do Warszawy?
|
|
A może helikopterem przyleci? Bo jakoś nie moge sobie wyobrazić, żeby nas przepracowany premier marnował czas podróżując naszymi drogami. A co drogi to fak się w Łomży dorobimy odziału RM wtedy będziemy mieli autostradę do samej warszawy...
|
|
jeszcze jedno jak nie ma wolności słowa jak Twojego konta nikt nie usuwa, chociaz skoro sie nie wypowiadasz i tak zostanie usunięte... leczyć się powinieneś.... zwidy to kolejny objaw choroby psychicznej...
|
|
Ja z chęcią bym się na to spotkanie pisała, ale niestety mam zjazd na uczelni=( Ale duchem będę z Wami=) Pozdrawiam. I udanego wieczoru życzę=)
|
|
a ja tam przyjde i was wszystkich na p erdole...tzn rozumu naucze i sie wez,miecie wkoncu za robote holessssa !!!!!!!!!!!!!! zeklem !!!!
|
|
a pocsalaujcie wy mnie wszyscyw dupe !!!!!!!!!1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |