poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kandydaci na prezydenta Łomży

W/g mnie to Małachowskiego 13, 11.

Pozdrowienia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kandydaci na prezydenta Łomży

Życie uczy,że najlepiej zawsze kierować się zasadą ograniczonego zaufania.

Marsz ku czci wielkiego Polaka.Obecność obowiązkowa.

inne myślenie może i ma, ale dalej potwierdzam to, ze ptysiostan nie umie pisac ;p

brawo :)

http://www.taxi.lomza.info/limuzyna.php

LUB TEL 96 21

blablak nie mam kompleksów i niewiem skąd takie przypuszczenia.

bella pokaż mi gdzie napisałem że wstydze sie kraju z którego pochodze?

Przeczytajcie jeszcze raz ten cytat, a może zrozumiecie że ze swoją dumą narodową może się obnosic każdy pijaczek, pedofil czy morderca, ale POLAK.

ja wiem ale nie powiem :)

Zalozylem ten temat zeby wszyscy ktorzy kogos szukaja, jakich starych znajomych, ludzi z ktorymi sie widzieli i zapomnieli zapytac o kontakt itp, mogli znalezc tych ktorych szukaja... ja szukam dwoch osob... Szymon, nazwiska nieznam, pseudo Doctor. znaki szczegulne... okulary (dawno nie widzialem nie mam pewnosci czy wyglada tak jak kiedys). a takze Kamil... nazwiska tez nie mam... kiedys mial blond wlosy do ramion, teraz ma krotkie i tez blond, ale w miedzy czasie wiem ze malowal je kilkukrotnie... jesli ktos moglby pomoc to byl bym wdzieczny...

nie powiesz bo nie wiesz :)

Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?

dziekuję za pomoc, niestety ta limuzyna w radio taxi jest już nieaktualna. Jeśli ktokolwiek by szukał to podaję numer do zambrowa 604125859. Jeszcze raz dziękuję za pomoc

jak narazie to mam tylko treść :), no i czekam na odpowiedzi :)

ja niedlugo wkleje zdjecie mojej piwnicy i sie spytam o adres :):)

gdzie to jest ? ja obstawiam gdzieś nad Starą Łomża ale to mnoże być wszędzie

nie na polową . co to to nie . może mają pojęcie ale o ich uczciwości to już legendy krążą

Na Polowej serwis godny polecenia, natomiast nie zanoś do komisu/serwisu przy ratuszu.
Mój kolega zaniósł tam telefon w idealnym stanie z małą usterką, a oni zwlekali z oddaniem telefonu po czym oddali inny, porysowany i zepsuty na amen(tamten z pewnością sprzedali za większą kasę...)

Sprostowanie do wczorajszego postu. Biskup ROMUALD JAŁBRZYKOWSKI

Biskup ROMUALD JAŁBRZYKOWSKI
Biskup Łomżyński w latach: 1925 - 1926
Urodzony 7 lutego 1876 roku, wieś Łętowo Dąb, parafia Kołaki, Diecezja Sejneńska czyli Augustowska, od 1925 roku Diecezja Łomżyńska

nemo

Nie, nadal twierdzę, że problemem jest to że na dalszych odcinkach nie ma dwóch pasów, a nie to że na skrzyżowaniu są.

W kwestii zawracania.
Nie wiem co miał na myśli autor przepisu zabraniającego zawracania w takiej sytuacji, ale projektant jest tymi przepisami związany. W tym wypadku, jak przypuszczam, miał wybór między rozwiązaniem takim jakie zastosowano (z konsekwencją w postaci zakazu zawracania), a rozwiązaniem z kolizyjnym skrętem w lewo - tak jak było przedtem, dopuszczającym zawracanie. To nie projektant ustanawił ten zakaz tylko Sejm i Ministrowie. Zakaz zawracania jest konsekwencją zastosowanego rozwiązania. Według mnie, mimo wszystko tak jest lepiej.

Dla mnie przepis zabraniający zawracania w takiej sytuacji jest bez sensu. Jest to nielogiczne, bo nie powoduje zagrożenia powstawania kolizji. Przynajmniej w tym przypadku. Jeślii gdzieś będzie potrzeba zakazania zawracania, można by to zrobić przy pomocy znaku.
W przepisach ten nieszczęsny zakaz nie jest sformułowany w sposób jednoznaczny. Policja opiera się na interpretacjach tego, co ktoś stworzył, nie bardzo wiedząc co czyni. Teraz nie chce się przyznać do błędu i poprawić knota, a policja zdziera skórę z kierowców. Swoją drogą mogliby nie być tacy gorliwi w tym przypadku. Można przecież zastosować pouczenie.

i kredki Bambino w TORNISTRZE :D

ORKAN

Do tiger :

Za zaistniałe błędy przepraszam. Tego juz nie cofnę.

Do FM-INFO

Mocne słowa.

Słowo wstępne do tomika poezji Zenona Faszyńskiego A kiedyś miałem sen.
Gdybym otrzymał tomik poezji, którą przekazuje do rąk czytelników Autor, bez uprzedniego spotkania z osobą Autora, po przeczytaniu kilku wierszy pomyślałbym sobie: to taki nasz diecezjalny Ksiądz Jan Twardowski. Poezja Księdza Jana Twardowskiego jest tak głęboko zakorzeniona w obyczaj częstego cytowania, że wydaje nam się, iż jest to obecnie obowiązujący kanon przy pisaniu refleksyjnych tekstów na tematy religijne i nie tylko. Nasuwa się skojarzenie z popularnym powiedzeniem w środowisku młodzieżowym: on „zakolegował się" ze mną. Można pokusić się o stwierdzenie, że ksiądz Jan Twardowski „zakolegował się" z Panem Bogiem.

Już samo porównanie osoby autora tomików poezji "A kiedyś miałem sen" do twórczości księdzaTwardowskiego wiele mówi o wartości jego poezji.

Cały artykuł link poniżej:

http://www.kuria.lomza.pl/index.php?wiad=989

Na początek, żeby rozruszać forum, pokażę Wam dziewczynę ptysia! Co prawda mówił, abym nie ujawniał tego zdjęcia (bo będziecie zazdrośni), ale czego się nie robi dla rozwoju miasta i regionu...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Zbych

Ptysiak nie musisz dziekowac adminowi, bo on ma racje, ze na Ciebie najwiecej osob narzeka, brawo admin ;)

o ;) z 8 zrobiło się 24 ;) a zapowiada się i na więcej... ale ja tam nic nie mówie ;)

ee
sami niejestescie lepsi
moze ptysio napisze cos konkretnego kiedys a nawet jaki nie to i tak niezmienia faktu ze ma on prawo pisac co chce i jak chce lepij na forum niz na budynkach albo co gorsze na kosciele :P
tolerancja i wolnosc slowa/wypowiedzi
pozdro dla ptysia
niech chlopak pisze wiecej :) i jeszcze wiecej :)
co do poziomu ptysiowych wypowiedzi to sa one adekwatne do tematow jakie sa zakladane na forum
na moich tematach ptysio sie nieudziela :D
brawo dla ptysia sowizdrzala (moze nan wyrosnie )

Tak jak sie domyslalem nie zdałem niestety.egzaminowal Chojnowski a oblał mnie na przejsciu dla pieszych za wymuszenie pierszenstwa na pieszym.tudno sie mówi....trzeba próbowac dalej :(:(:(

MNIE WKURWIA TO ŻE ROBOLE "DROGOWCY" PRACUJĄ W DZIEŃ A NIE W NOCY TAK JAK TO JEST W CYWILIZOWANYM ŚWIECIE. PRZYKŁAD ZAMKNIECIE SKRZYŻOWANIA NOWY MOST - PIĄTNICA - JEŻEWO OK GODZ.14. EFEKT - KOREK DO MUSZLI DEBILIZM.

DROGI RAFAŁKU BIGI... JEŻELI JESTES AŻ TAK NIE DO MYŚLNY TO SPROSTUJE CHODZI TU O SKRZYZOWANIE TYCH DRÓG DEBILU.

mnie bulwersuje to, że ludzie się tylko bulwersują, a nic nie robią

"....bo ludzie to tylko gadają i gadają, czego to tyle gadać..."

a_n_i_a6: idź stąd, ścierwo.

Jedna jest prawda.

Trudno mówić tu o kibicach a nawet pseudokibicach. Nie wiem kto to zrobił i nawet nie chce się domyślać. Dla większości zwykłych zjadaczy chleba bedzie to pewnie nowość ale nawet szalikowcy mają swoje kodeksy. Można taki znaleźć międzyinnymi na:
http://szalikowcy.com/

P.S. Do zobaczenia na meczu

coraz gorzej sie robi, najpierw 16latkowie, teraz 12latkowie i dziewczyna 9letnia :/ az strach pomyslec co bedzie za kilka lat :|

Ta gra jest zryta

Treść jest ukryta

A wcześniej "Balbinka".:)))

Pozdrawiam:)

ptysiu...gdyby fantazja byla karana to bys dostal dozywocie :)

dziewczyny lubią jak się im mówi, to co chcą usłyszeć ;)

jak umiesz ją rozbawić, powkręcać i zająć rozmową to szanse 100% :D

Sane One - szanse na co ?. Magdo - dlaczego się nie dowiemy ?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Treść jest ukryta

Kazik dzięki za informację, nie wiedziałem, to co pisałem to znam tylko z opowieści, nie jestem rodowitym łomżyniakiem, tylko przybyszem.

Budynek oznaczony strzałką, jest to widok od podwórka budynku na zdjęciu 2. Gdzie jest ten budynek.

Pozdrowienia.

ul. Długa przy Placu Kościuszki :)
...bardzo ładnie wyremontowana... :)

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

Ulica Długa.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Popatrzę w swoje notatki. Chyba coś bedę miał Adama Skowrońskiego ale sprawdzę to dopiero w czasie swiąt. O pozostałych chyba niekoniecznie.

Ponawiam też swoje pytanie: Kto jest autorem portretu św.Maksymiliana Marii Kolbe w Katedrze?

Dziwię się tym nauczycielom, którzy nie radzą sobie z uczniami. Najwidoczniej się ich boją, bo nie czują sami własnego auterytetu. Uczniowie doskonale wyczuwają wszelkie stresy i niektórzy traktują tę sytuację jako okazję do kompensowania własnych problemów emocjonalnych. To nakręca spiralę chamstwa i brutalności. Szczególnie dokuczliwi są uczniowie, którzy nie czują się dowartościowani w rodzinie lub wśród rówieśników. Szczególnie często ten problem odreagowują nawet dzieci z rodzin bardzo dobrze sytuowanych, w których kontakt osobisty rodzica z potomkiem zastępowany jest przez transakcje finansowe. Ale i na to sa dobre sposoby. Ktoś, kto rozumie młodzież i potrafi z nią rozmawiać ma o niebo mniejsze problemy.

VOTUM DEO IGNOTO

NIE ŚPICIE . PISZECIE NA FORUM HEHEEHEH. A RANO SZEF ZADZWONI ...GDZIE JESTEŚ...???

Fajnie ,że ktoś jeszcze nie śpi:) Co tam szef!!!:)))

Pozdrowienia dla szefa!!!:)))

VOTUM DEO IGNOTO

gazelo ja jeszcze nie spiue :P i mam zamair jeszcze ze dwie godzinki posiedziec :D:D

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Gazela
do szkoły musze tak rano wstawac:)

Róża Lux

oj wciągające jest to pisanko :) Gazela uważaj bo dołączysz do grona nałogowych forumowiczów - Ryskago wie coś na ten temat, prawda Gosiu ? :)

Róża Lux

Bywają gorsze nałogi :) Ten jest całkiem przyjemny! Nieprawdaż?:)))
Ptysiu ,dziecko ucz się -będą z Ciebie ludzie!!!:)))

A tak wogóle jesteście już po obiedzie?

Ma zowsze Łomża

Boże, zmiłuj się…

Mam nawet zdjęcie takiej, tyle że z 1994 roku;-) Dostałem ją chyba rok, albo dwa lata temu w jakimś sklepie w Warszawie. Zostawiłem ją sobie na pamiątkę, ale gdzieś mi się podczas przeprowadzki zawieruszyła :-( Dało się bez problemu wyczuć, że jest "lewa" szorstka w dotyku itd, zresztą dość dobrze widać to na tych zdjęciach.

A tu dobra 5złotówka:

Eeee, to tylko zwykła literówka, każdemu się może zdarzyć. Co innego błędy ortograficzne użytkowników forum...

ja miałem kiedyś takie 5 zł że środek monety dało sie wyjmować ;-)

rozni sie przede wszystkim tym ze ma inny kolor, jest bardzo jasna i lekka, a po za tym te "zabki" na krawedziach sa mniejsze i mniej wyczuwalne =)

Już w kilku tematach zwracałem uwagę na błędy userów, ale nie na literówki, ale np. kont zamiast kąt czy naturalno zamiast naturalną. A to jest denerwujące.

zrodek to i w 2 zl da sie wyjac

środek*

Ma zowsze Łomża

Miałem dwa ... M35 i ME45 chodzą ok. A tak przy okazji, Siemens sprzedał dział telefonów komórkowych firmie Benq.

Wow dzieki za informacje :P

Zbych

Ptysiak on reklamuje bitefight-a w poscie, a Ty pod swoim debilskim obrazkiem masz az 2 linki i kto tu to reklamuje ? ;] Ptysiak wytęż te gały !!!!!!!!!!! ;p

Wreszcie będzie okazja (http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7359), żeby ktoś z "góry" poczuł na własnej skórze, a właściwie pupie jakość drogi 645 z Łomży na Olsztyn!

A swoją drogą ciekawe, którą drogą Premier wróci do Warszawy?

A może helikopterem przyleci? Bo jakoś nie moge sobie wyobrazić, żeby nas przepracowany premier marnował czas podróżując naszymi drogami.

A co drogi to fak się w Łomży dorobimy odziału RM wtedy będziemy mieli autostradę do samej warszawy...

jeszcze jedno jak nie ma wolności słowa jak Twojego konta nikt nie usuwa, chociaz skoro sie nie wypowiadasz i tak zostanie usunięte... leczyć się powinieneś.... zwidy to kolejny objaw choroby psychicznej...

Ja z chęcią bym się na to spotkanie pisała, ale niestety mam zjazd na uczelni=( Ale duchem będę z Wami=) Pozdrawiam. I udanego wieczoru życzę=)

a ja tam przyjde i was wszystkich na p erdole...tzn rozumu naucze i sie wez,miecie wkoncu za robote holessssa !!!!!!!!!!!!!! zeklem !!!!

a pocsalaujcie wy mnie wszyscyw dupe !!!!!!!!!1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org