czwartek, 21 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Horror! żyd Jacek Bartosiak podjudza i prze do wojny z Rosją!

czytam i nie wierzę, skoda to samochód średniej klasy, może i mało awaryjny, z silnikiem 1,6 i gazem zupełny wół wyprzedzanie przy 100km/h tylko przy redukcji biegów, komfort średni taki samochód dla mas, natomiast bmw czy audi to zupełnie inna półka, po co takie głupie gadki, jadąc bmw 160 i więcej płynie sie po drodze, komfort lux, płynność bajka. Ludzie mój mąż ma bmw, teść miał taką skodę ( więc wiem co piszę), nawet passat 8-letni zadbany jest lepszy niż nowa oktawia ( trakcja, materiały, itp) Jeżeli piszecie o bmw 15-letnich to porównujcie je z 15-letnią skodą. Natomiast z samochodami jest tak że jak kogoś stać na bmw to kupuje bmw, jak kogoś stać na wczasy za granicą to je kupuje. Przez większość z was przemawia zazdrość czy zawiść??? A takie stereotypy że bmw to dresiarze, szpanerzy itp to głupota , bo można powiedzieć za innymi że skoda to emeryci, wieśniacy i ci co jak widzisz ich na drodze to od razu zwalniasz bo nie wiesz co za chwilę zrobią - nie popieram tego ale z moich spostrzeżeń coś w tym jest. No ale jeżeli ktoś ma kasę i uważa że skoda jest lepsza od bmw czy audi to jego sprawa, każdy kto jest inteligentny sam sobie odpowie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Horror! żyd Jacek Bartosiak podjudza i prze do wojny z Rosją!

w Ostrolęce w budynku pływalni jest sklep bardzo dobrze zaopatrzony w akcesoria kapielowe.

w kauflandzie

Mam pytanie czy wybieracie się na ten mega koncert?

Rozpoczęcie ferii zimowych + koncert jednego z najpopularniejszych w Polsce raperów!!!

https://www.facebook.com/events/459759937419879/

kogo to obchodzi, ze Panstwowa Inspekcja Handlu organizuje jakiś koncert? ...

inna dieta jhest tylko dla kobiet po cesarce, reszta dostaje, to co wszyscy pacjenci. Gdy leżałam z dzidziusiem i przyniesli mi kiełbasę, pielęgniarka powiedziała, żeby nie jesć wszystkiego co dają, tylko dostosować sie do dziecka. a ja nie wierzę, że matka karmiąca zjadła kapustę....

Jedynymi pacjentkami, które wymagają specjalnej diety, są kobiety po cięciu cesarskim. Pielęgniarka namawiała mnie, abym nie jadła kiełbaski, którą mi przyniosła, kiedy leżałam z dzieckiem w łóżku, lecz dostosowałam swoje nawyki żywieniowe do nawyków noworodka. Nie sądzę też, żeby karmiąca mama jadła kapustę. geometry dash

Furthermore, it is untrue to say that people who drive BMW automobiles are haughty, conceited, etc. Skodas, on the other hand, are often retired, farmers, and other individuals who make you slow down on the road ragdoll archers

Many people defend their choice, saying that BMW or Audi offer better comfort and performance than Skoda. However, regardless of the brand, it is important to focus on what is really valuable in driving. If you are looking for relaxation and fun, try the Snow Rider 3D game. It will be an unforgettable experience that takes you into the world of emotional skiing.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org